GoodRam alınır mı?

walter wick

Kilopat
Makaleler
1
Yer
albuquerque
Daha fazla  
Hazır APU sistem almak istiyorum 4.999 TL ama RAM'i goodram sizce alınır mı? Yoksa 300 TL'ye yükseltiyi mi?

Screenshot_2022-07-23-08-57-26-705_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Adı üstünde goodram :D iyidir(!) bu markayı ilk defa görüyorum bence riske atmayıp 300 TL fazla verin.

Hazır APU sistem almak istiyorum 4.999 TL ama RAM'i goodram sizce alınır mı? Yoksa 300 TL'ye yükseltiyi mi?

Eki Görüntüle 1460697

Aaraştırdım bazıları çipi kötüdür falan demiş ama benim bildiğim Micron ve Samsung dışında RAM üreten fabrika yok digerleri sadece marka basiyor diye biliyorum neyse kimse güvenememiş ve almamış ben 350 fark varsa risk girer alırım.

Saul abim araştırdım bazıları çipi kötüdür falan demiş ama benim bildiğim Micron ve Samsung dışında RAM üreten fabrika yok digerleri sadece marka basiyor diye biliyorum neyse kimse güvenememiş ve almamış ben 350 fark varsa risk girer alırım.

Ha bu arada İtopya satıyor satmadan önce deniyorlar diye biliyorum.

Eki Görüntüle 1460697

Son düzenleyen: Moderatör:
Adı üstünde goodram :D iyidir(!) bu markayı ilk defa görüyorum bence riske atmayıp 300 TL fazla verin.

Hocam G.Skill aldım 4650G sistem 5.000 uygun mu?

Kardeşim alacağın RAM çok good'dur(!)
Şaka maka RAM şakaya gelmez 350 TL daha fazla ver iyisini al.

Öyle yaptım hocam

Saul abim araştırdım bazıları çipi kötüdür falan demiş ama benim bildiğim Micron ve Samsung dışında RAM üreten fabrika yok digerleri sadece marka basiyor diye biliyorum neyse kimse güvenememiş ve almamış ben 350 fark varsa risk girer alırım.

Ha bu arada İtopya satıyor satmadan önce deniyorlar diye biliyorum.

Saul Goodram

Hocam mizahınıza hayranım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı