Google 1 milyarıncı arama ödülü virüs mü?

badswitch

Picopat
Daha fazla  
Google'da gezerken karşıma 1 milyarıncı arama ödülü geldi konfetiler vs. inanmamıştım çünkü dünyada 8 milyar insan var fakat merak edip ödüle tıkladım sayfayı yeniledim yine tıkladım denemek için hep aynısı geliyordu isim istedi salladım sonra galiba forma yönlendirmeye çalıştı ama bilgisayardaki ismini unuttuğum bir program sitenin şüpheli olduğunu söyledi ve girişimi engelledi. Herhangi bir indirme gerçekleşmedi keylogger vs. bulaşmış mıdır?

Bu zamanda keylogger ile uğraşmıyorlar ama site aracılığı ile "pass the cookie" gibi methodlar ile tarayıcınızda açık olan oturumları kopyalayabilirler çok dikkat edin. Ayrıca oltalama saldırılarıda çok popüler, Google'ın login sayfasını kopyalayarak sizin bilgilerinizi ele geçirmeye çalışabilirler. Onun dışında daha kapsamlı bir virüsün bulaşma ihtimali site üzerinden mümkün gözükmüyor.

Virüs değil klasik dolandırıcılık denemeleri.

Farklı konu açan kişilerin formun da bulaşmıştır dedikleri için şüphelenmiştim teşekkürler.

Pek sanmıyorum ama her ihtimale karşı tarama yapın.

Win+r de MRT yazdım Windows güvenlik duvarı vs. açık, uygulama ve tarayıcı denetimi kapalıymış. Açtım kısa tarama yaptım sorun olmadığını söyledi. Yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı