Gokhan Bird
Hectopat
Dostlarım reklam verdim de siteye, tıklama başına mı ücret kesiliyor benden? Yoksa gösterim sayısına mı göre?
Sağ tarafta bulunan ort. Tbm açılımının tıklama başına maliyet olduğunu düşünüyorum fiyat ve tıklama sayısı da buna işaret ediyor. Sanırsam tıklama başına ücret alıyor.
Daha önce kullanmadım fakat genel izlenimde bana Google Ads pek mantıklı gelmiyor. Tabii ki bu yaptığınız iş durumuna göre de değişiklik gösterir. Geçen sene ahşap masa tabure satışı için instagram'a reklam vermiştim ödediğim paranın hakkını fazlasıyla çıkaracak seviyede satışlarım olmuştu. Ama işin açıkçası internet kullanıcılarının bir çoğunun ad blocker kullandığı yerde google ads'e para harcamak pek mantıklı değil gibi gözüküyor.Hocam peki bu Google adsın faydalı olduğunu düşünüyor musunuz? Daha önce kullandınız mı? İlk defa kullanıyorum da amacım iş yerim için müşteri çekmek sadece.
Hocam peki bu Google adsın faydalı olduğunu düşünüyor musunuz? Daha önce kullandınız mı? İlk defa kullanıyorum da amacım iş yerim için müşteri çekmek sadece.
Şu an 10 tıklanma almış ve 72TL kesti![]()
Tbm çok yüksek. İşi bilmiyorsanız daha yetkili ve bilgili insanlarla iş yapınız. R10.net sitesi yardımcı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.