Google amcaya sor

• Konuyu başlatan 275713
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 7.138
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bunu da alıp, bağlamdan ayrı bir şekilde Instagram sayfalarında paylaşırlar 😏

Evet, hazır siz söylemişken ben de merakımı gidermek adına sormak istiyorum, bazı Instagram sayfalarının yorumlarında buraya karşı ağır hakaretler görüyorum, başka forumlarda da özellikle size hakaret eden kişiler var, bu tipler hakkında bir dava falan açılıyor mu?

Evet, hazır siz söylemişken ben de merakımı gidermek adına sormak istiyorum, bazı Instagram sayfalarının yorumlarında buraya karşı ağır hakaretler görüyorum, başka forumlarda da özellikle size hakaret eden kişiler var, bu tipler hakkında bir dava falan açılıyor mu?
Bak bunu ben de merak ediyorum.

• Beğen
İfadeler: RPM
Berkehan Çepni gibi mi?

@Recep Baltaş Google'ı satın alana kadar Technopat konu arama motoruna sormak daha mantıklı. (Tabii Acun abi onu da almazsa)

Berkehan çepni gibi mi?

Hayır, daha farklı.

Instagram sayfalarının altında yöneticilere karşı ağır hakaretler gördüm, farklı forumlarda da @Recep Baltaş'a karşı hakaret edenleri gördüm, bir kere dava açılsın da herkes akıllansın modundayım.

Ben bu konuyu kapattırmak için son sözü söylüyorum. Hiçbir kullanıcı konu sahibine ¨Google amcaya sor vs.¨ Şeyler söyleyemez. Mantıkken ilk önce internette araştırırsın, çare bulamazsan sosyalde konu açarsın, nokta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı