Google aramaları geç açılıyor

Google diğer tarayıcılarda bilerek yavaşlatma yapıyor olabilir. Daha önceden yaşanmış bir olayı var. YouTube mesela Firefox tarayıcılarında aşırı yavaş çalışıyordu. Halen Chromium kadar hızlı çalışmıyor ama açığa çıkınca yaptıkları yavaşlatmayı kaldırdılar.

Ayrıca Opera'nın reklam ve izleme ayarı düzgün çalışmıyor. Bu ayarları kapatıp uBlock Origin yükleyin.

Google diğer tarayıcılarda bilerek yavaşlatma yapıyor olabilir. Daha önceden yaşanmış bir olayı var. YouTube mesela Firefox tarayıcılarında aşırı yavaş çalışıyordu. Halen Chromium kadar hızlı çalışmıyor ama açığa çıkınca yaptıkları yavaşlatmayı kaldırdılar.

Ayrıca Opera'nın reklam ve izleme ayarı düzgün çalışmıyor. Bu ayarları kapatıp uBlock Origin yükleyin.
Teşekkür ederim deneyeceğim.

Benim Chrome'da Google aramalarında aynı gecikme birkaç haftadır var. Windows güncellemesinden hemen sonra başladı. Güncellemeleri kaldırdım, sorun gitmedi. Tüm eklentileri devre dışı bıraktım, yine devam ediyor. ISS değişimi yaptım, yine aynı.

Çerez ve ön bellek temizliği de bazen tarayıcının eski hızına kavuşmasını sağlıyor. Uzunca bir süre biriken veri tarayıcının pas tutmasına ve yavaşlamasına yol açıyor gibi düşünün. Arada bir toplu temizlik yapmak da fayda var. Şifre vb. geçmişini silmezsiniz veya Bitwarden gibi parola yöneticileri kullanırsınız. @cambaz_4387

Kod:
chrome://settings/clearBrowserData

2023-08-05_13-28_1.png

2023-08-05_13-28.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı