Google aramasında çıkan Sahte Logitech sayfasına dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DuckDuckGo, Bing vb. arama motorlarında da ikinci olarak orası çıkıyor, eğer dedikleri gibi site orijinal ise Logitech'in alan adını değiştirme adımı olabilir.

İşaretlediğim yerdeki buton bu sayfaya atıyor, yani resmi sayfa.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1 MB · Görüntüleme: 165
Sahte mi değil mi?

Okumamanın zararları. Daha ne diyeyim. Orada diyor ki: Google aramasında çıkan bu siteye dikkat. Siteye girdiğinizde yönlendirilirsiniz diyorum. Düşünmeyenler sitenin zararlı olduğunu çıkarıyor böyle devam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Okumamanın zararları. Daha ne diyeyim. Orada diyor ki: Google aramasında çıkan bu siteye dikkat. Siteye girdiğinizde yönlendirilirsiniz diyorum. Düşünmeyenler sitenin zararlı olduğunu çıkarıyor böyle devam :)

Konu içeriğini ve "Sahte Logitech sayfasına dikkat" başlığını okuduğumuz zaman ve tekrardan konu içerisinde belirttiğiniz "www.logitechg.com" linkinin sahte bir Logitech sitesi olduğunu belirttiğinizin çıkarımını yapmamız normal değil mi?

Ayrıca alıntıladığım yanıtınızda "Google aramasında çıkan bu siteye dikkat. Siteye girdiğinizde yönlendirilirsiniz." diyorsunuz. Yönlendirme olduğunu sanmıyorum ama neye dikkat etmemiz gerekiyor burada? Yani orijinal bir sitede işlem yaptıysak neden banka işlemlerimizi kontrol etmemiz gerekir? Normalde bunu yazmayacaktım ama son iletiniz ile üslubunuzu bozduğunuz için yazdım.

Son olarak "Okumamanın zararları." diyorsunuz. Gerçekten anlamadığımız bir şey belirtmeye çalışmış olabilirsiniz. Herkes A anlarken siz okumamanın zararları diyerek B anlatmaya çalıştığınızı mı söylüyorsunuz? Kusura bakmayın, aşağılamanızdan dolayı yazdım bu yazıyı. Bir hata yapmış olabilirsiniz, yanlış anladığınızı belirtmek yerine neden tüm konu okurlarını aşağılıyorsunuz?

Okumamanın zararları değil de daha çok sizin ifade edememenizle ilgili sanki. Türkçe ve üslup önemli sonuçta, sizde ikisi de noksan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı