Google aramasında çıkan Sahte Logitech sayfasına dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam size saygı duyuyorum. Lütfen bize bu konu içerisinde anlatmak istediğiniz şeyi daha anlaşılır bir şekilde anlatır mısınız?

Sorun sitede değil. Oraya bağlantı veren Google'da, reklam içerikli olarak yönlendiriyor. Bu her kişide değil bazılarında oluyor.

Yani bu site Google'da reklam olarak mı görünüyor? Bu bir suç teşkil ediyor ise konu yazısında "Bu site yasal sayfanın altında yer alıyor." yazmışsınız. Reklamlar bildiğim kadarı ile en üst kısımda görünür. Yasal sayfada reklam olarak görünüyor. Yasal sayfada mı virüslü? Orayı kullanıyorum hep, banka geçmişimi kontrol edeyim.

Hala saçma bir şekilde bizi aşağılamaya devam ediyorsunuz. Ülkemizin insanı nedense hiçbir zaman küçücük bir hata olsa bile kabullenmek istemiyor. Bu konudan ne çıkarmamız gerekiyor, hala anlamış değilim.

Bir de düşünmeyenler sitenin zararlı olduğunu çıkarmış diye saçmalamış. Kendi ilk mesajında sahte Logitech sayfası yazıyor. Yani bu nasıl bir kibir anlayamadım. Neden kabullenemiyorsa artık?

Arkadaşlar hata ya da yanlışlıkla açılmış bir konu ve hala uzatıyoruz manası kalmadı. Arkadaş kabullenmiyorsa yapabileceğimiz bir şey yok biz doğru cevabı biliyoruz yani site de bir şey yok. Dert etmeye de gerek yok.

Sorun sitede değil. Oraya bağlantı veren Google'da, reklam içerikli olarak yönlendiriyor. Bu her kişide değil bazılarında oluyor.
Hocam keşke bunu daha önce açıklasaydınız. Çok fazla kişi yanlış anladı ki bu konu açıldığından beri bende anlamamıştım.

Siz haklısınız. Dedikleriniz doğru fakat konu sahibi bize noob demek yerine daha üsluplu bir dille konuşabilir.

İşin sonunda hatanın ihalesi bize kalacaksa bal gibi uzatırız. Hakaret etmek nedir?

Siz haklısınız. Dedikleriniz doğru fakat konu sahibi bize noob demek yerine daha üsluplu bir dille konuşabilir.

Bize söylediği laf bize uygun değilse laf sahibine aittir. Bu kadar adam "noob"sak kendisi ne? Daha büyük bir noob
İşin sonunda hatanın ihalesi bize kalacaksa bal gibi uzatırız. Hakaret etmek nedir?

Bize kalamaz çünkü herkes sitenin sahte olmadığını biliyor. Konuyu açan arkadaş kendi kendisini yiyebiliriz bizi alakadar etmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…