Google Authenticator erişimim gitti, eski kodları nasıl alabilirim?

28371

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Google Authenticator uygulamasında Discord hesabımın 2 aşamalı doğrulamasını etkinleştirdim. Ancak Google Authenticator'ün Google hesabıma yedeklendiğini düşündüğümden telefonumu sıfırladım. Şu an Google Authenticator'deki eski kodlarıma ulaşamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Eski kodlarımı nasıl geri getirebilirim?

Hiç bir şekilde kodları alamazsın belki küçük bir ihtimal google desteği arayın veya bilet atarsanız ve siz olduğunuza inandır iseniz size hesabı geri verebilirler.

Arkadaşlar merhaba. Google Authenticator uygulamasında Discord hesabımın 2 aşamalı doğrulamasını etkinleştirdim. Ancak Google Authenticator'ün Google hesabıma yedeklendiğini düşündüğümden telefonumu sıfırladım. Şu an Google Authenticator'deki eski kodlarıma ulaşamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Eski kodlarımı nasıl geri getirebilirim?

Getiremezsin Discord destekle iletişime geç onlar bir şey yapmaz ise hesabına veda et.

Hiçbir şekilde kodları alamazsın belki küçük bir ihtimal Google desteği arayın veya bilet atarsanız ve siz olduğunuza inandır iseniz size hesabı geri verebilirler.

Kodlar cihaza kaydediliyor Google destek bir şey yapamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı