En garanti yolu 2FA yerine SMS doğrulama kullanmak. Başıma bir kere geldikten sonra 2FA uygulamaları kullanmak yerine direkt kodları SMS üzerinden göndertiyorum. Eğer 2FA uygulaması kullanılacaksa da bilgilerin Cloud üzerinde depolanması kodların kaybının önüne geçer, böyle bir uygulama tercih edilebilir. Eminim vardır böyle bir Authenticator uygulaması ama araştırmadım.Evet genelde böyle çözülür. Bu arada bu durumun başımıza gelmemesi için tam olarak ne yapmalıyız?
En garanti yolu 2FA yerine SMS doğrulama kullanmak. Başıma bir kere geldikten sonra 2FA uygulamaları kullanmak yerine direkt kodları SMS üzerinden göndertiyorum. Eğer 2FA uygulaması kullanılacaksa da bilgilerin Cloud üzerinde depolanması kodların kaybının önüne geçer, böyle bir uygulama tercih edilebilir. Eminim vardır böyle bir Authenticator uygulaması ama araştırmadım.
Google'a ulaşın belki bir çözüm sağlarlar.
Authy kullanabilirsiniz. O yedekliyor. Hesap açıyorsunuz ve tüm yedeklemeleri o hesaba entegre ediyorsunuz. Bilgisayardan da, mobilden de erişim sağlayabiliyorsunuz.
Tekrardan geçmiş olsun şanslısınız :]Teşekkürler. Ubisoft Connect'e girdim onda extra olarak SMS'le girme seçeneğide vardı diğerlerinede bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.