Google Authenticator gitti

ali545452

Hectopat
Merhaba. Yeni telefon aldım eski telefonda Google Authenticator vardı. Eski telefonu sıfırlamıştım. Şimdi oyun hesaplarıma giremiyorum yedek kod falan yok. Ne yapacağım?

Evet genelde böyle çözülür. Bu arada bu durumun başımıza gelmemesi için tam olarak ne yapmalıyız?
En garanti yolu 2FA yerine SMS doğrulama kullanmak. Başıma bir kere geldikten sonra 2FA uygulamaları kullanmak yerine direkt kodları SMS üzerinden göndertiyorum. Eğer 2FA uygulaması kullanılacaksa da bilgilerin Cloud üzerinde depolanması kodların kaybının önüne geçer, böyle bir uygulama tercih edilebilir. Eminim vardır böyle bir Authenticator uygulaması ama araştırmadım.

En garanti yolu 2FA yerine SMS doğrulama kullanmak. Başıma bir kere geldikten sonra 2FA uygulamaları kullanmak yerine direkt kodları SMS üzerinden göndertiyorum. Eğer 2FA uygulaması kullanılacaksa da bilgilerin Cloud üzerinde depolanması kodların kaybının önüne geçer, böyle bir uygulama tercih edilebilir. Eminim vardır böyle bir Authenticator uygulaması ama araştırmadım.

Authy var. Kendim de kullanıyorum. Hem mobil, hem de PC'den erişim sağlayabiliyoruz.

Google'a ulaşın belki bir çözüm sağlarlar.

Sağlayamazlar çünkü yedekleme sistemleri yok, bende daha önce wargaming hesabımı böyle erişememiştim, bunu sadece Wargaming'deki destek çözebilir (örnek olarak)

Authy kullanabilirsiniz. O yedekliyor. Hesap açıyorsunuz ve tüm yedeklemeleri o hesaba entegre ediyorsunuz. Bilgisayardan da, mobilden de erişim sağlayabiliyorsunuz.

Sadece bir eksisi var oda: Telefon numara doğrulaması bu yüzden ben daha bekliyorum :|

Teşekkürler. Ubisoft Connect'e girdim onda extra olarak SMS'le girme seçeneğide vardı diğerlerinede bakacağım.
Tekrardan geçmiş olsun şanslısınız :]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı