Google Authenticator kodları nasıl kurtarılır?

melposicionsj

Decapat
Katılım
22 Mart 2020
Mesajlar
116
Çözümler
1
Eski telefonumda Authenticator vardı. Telefonu sinirden kırdım. Hattı duruyor. Ayrıca ben birkaç hesaplarımı geri aldım fakat Authenticator'daki giriş kodları kayboldu. Annemin telefonu ile dışa aktar, içe aktar yaptım ama hala olmadı. Ben nasıl bulacağım o kodları? 15-20 tane kod vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski telefonumda authenticator vardı. Telefonu sinirden kırdım. Hattı duruyor. Ayrıca ben birkaç hesaplarımı geri aldım fakat authenticator'daki giriş kodları kayboldu. Annemin telefonu ile dışa aktar, içe aktar yaptım ama hala olmadı. Ben nasıl bulacağım o kodları? 15-20 tane kod vardı.

Resmi Google Authenticator'un kurtarma imkânı yoktur.

Bir sitede böyle yazıyor ama Google Play hesabınızı hatırlıyorsanız mail vb. atabilirsiniz.
 
Google Authenticator uygulamasında Authy vb. gibi backup seçeneği olmadığı için kurtaramazsınız. Yedek kodlarınızı kullanarak hesaplarınıza girmeniz gerekiyor. Yedek kodlar elinizde yoksa platformun destek ekibine ulaşmaktan başka çareniz yok.
 
Google Authenticator uygulamasında authy vb. gibi Backup seçeneği olmadığı için kurtaramazsınız. Yedek kodlarınızı kullanarak hesaplarınıza girmeniz gerekiyor. Yedek kodlar elinizde yoksa platformun destek ekibine ulaşmaktan başka çareniz yok.

Destek ekibine nereden ulaşabilirim Google çıkıyor sadece orada daha fazla yardıma tıklıyoruım başka şeyler yazıyor yardım eder misin?
 
Birçok yer 2FA açtığında kurtarman için kod veriyor, onları yedeklemiş olmanız gerekiyordu. Bende başka bir yol olmadığını öğrendiğimde Auty'e geçmiştim.

Sorunu çözüp çözmediğinizi belirtir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı