Çözüldü Google Authenticator kodları yedekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smkwi

Picopat
Merhaba, yakın zamanda telefonuma format atacağım ve sonrasında Google hizmetlerini çok kullanmayı düşünmüyorum. Ancak Authenticator hassas bir konu. 2FA kodlarımı kaybetmek istemem, çünkü daha önce bu konuda kabus yaşamıştım.

Demek istediğim, Google Authenticator ve Mesajlar (SMS) uygulamaları, 2FA kodlarını ve SMS'leri cihazımda değil Google hesabımda yedeklediğinden emin olmak istiyorum. Authenticator uygulaması, kodları bulutta yedeklediğini iddia ediyor, ancak dediğim gibi hassas bir konu olduğu için kesinlikle emin olmak istiyorum. Ayrıca SMS uygulamasından da emin değilim; orada Google hesabım açık, fakat yedeklemeye dair bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm

Authenticatora girdigin Google hesabında kaydediyor hocam, resetten sonra yine aynı e postayla girerseniz uygulamaya, kodlar direkt yine önünüze gelecektir.

Authenticatora girdigin Google hesabında kaydediyor hocam, resetten sonra yine aynı e postayla girerseniz uygulamaya, kodlar direkt yine önünüze gelecektir.

Çözüm
İşinizi garantiye almak isterseniz uygulama QR kodu ile tüm kodları yedeklemenize imkan sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…