Google Chrome arayüzünü değiştirdi

@lantana Bilgilendirme için teşekkürler oldu. Özellikle yazı fontlarını çok beğendim.

1697826594890.png

Şunu kaldırma şansın var mı peki? @lantana

Bu güncellemeni eski sürüm Chrome ve diğer Chrome tabanlı tarayıcılarda kullanmak için veya yeni tarayıcılarda eski arayüze dönmek için chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 ve chrome://flags/#customize-chrome-side-panel bayrağını etkinleştirmek/kapatmak gerekli.

Not: Bu özellik Chrome 117 ve sonrası için geçerli ve bazı tarayıcılarda çökmelere sebep olabilir(örneğin. Brave).

Son düzenleme:
Bu güncellemeni eski sürüm Chrome ve diğer Chrome tabanlı tarayıcılarda kullanmak için chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 ve chrome://flags/#customize-chrome-side-panel bayrağını etkinleştirmek gerekli.

Not: Bu özellik Chrome 117 ve sonrası için geçerli ve bazı tarayıcılarda çökmelere sebep olabilir(örneğin. Brave).

Microsoft Edge de çalışır mı? Sonuçta chromium tabanlı.

Microsoft Edge de çalışır mı?

Denemedim, bilmiyorum. Brave üzerinde çökmelere yol açıyordu. Sanırım Chrome ile alakalı bir özellik yüzündendi, tam emin değilim. Muhtemelen yakın günlerde de Edge için böyle bir şey çıkar eğer arayüz yenilemesine gitmek istiyorlarsa.

Microsoft Edge de çalışır mı? Sonuçta chromium tabanlı.
Sanmıyorum, ben de Brave'de denedim belki olur diye olmayacağını bile bile. 😅

@lantana Bilgilendirme için teşekkürler oldu. Özellikle yazı fontlarını çok beğendim.

Eki Görüntüle 1984151

Bir bakacağım onunla ilgili flag var mı diye hocam.

Hocan buna baktım ama flags kısmından kaldırmışlar maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı