(Google Chrome) Gereksiz Çıkan Reklam Kutucukları

denylord

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sürekli olarak Google Chrome kullanıcısıyım. 1 haftadır bütün sitelerde boş, gereksiz veya yabancı reklamlar çıkıyor. Adblock Plus eklentisi ile bütün sitelerdeki reklamları engelleyebiliyordum. Fakat 1 haftadır ne yaptıysam olmuyor. Üstelik bu reklamlar tarayıcıyı yavaşlatıyor. Kullandığım Baidu Antivirus programı ile genel tarama yaptım, 1-2 tane gereksiz risk buldu. Onlarıda sildim zaten. Son çare olarak, Chrome'u silip yükledim, sonuç aynı. Sorun nedir? Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

1.png

@THE_MILLER

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 365
Program ekle kaldırda bilmediğin uygulama varsa kaldırın. Tarayıcı eklentilerin de de varsa bilinmeyen eklentiler onları da kaldırın.

Sırası ile adımları uygulayın.

Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı | Technopat Sosyal

AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal

Adware Removal Tool ile Zararlı Tarayıcı Eklentisi Temizliği | Technopat Sosyal

www.carifred.com: Ultra Adware Killer

Son olarak Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı | Technopat Sosyal tarama yapın.

CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yapın. Şayet sorunlar düzelmezse yazılımlarla oluşan tarama sonuç raporlarını ekleyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı