Google Chrome ''Hay aksi'' hatası

Merhaba

Sorun kaspersky ile alakalı olabilir. chrome.exe'nin sonuna -no--sandbox komutu'nu eklediğin zaman sorunun giderilmiş olacaktır. Aynı sorunu symantec'te bizde yaşadık.

Merhaba

Sorun kaspersky ile alakalı olabilir. chrome.exe'nin sonuna -no--sandbox komutu'nu eklediğin zaman sorunun giderilmiş olacaktır. Aynı sorunu symantec'te bizde yaşadık.
Merhaba. Chrome tarayıcısını tamamen kaldırdım. Firefox kullanıyorum genelde. Ama tekrar kurarsam, verdiğiniz fikir aklımda bulunsun. Teşekkür ederim, bilgilendirmeniz için.
Konu harici bir şey sorsam. Windows 10 1909 sürümüne geçtiniz mi?
Geçtiyseniz, bir sorun veya hata verdi mi? Ben hala 1903 kullanıyorum.

Merhaba,
1909 sürümündeyim. Şimdi'ye kadar herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Aslında başka bir konuda Murat hoca'ya sormuştum. Ama kendisi çevrimdışı sanırım. O konuda ki mesajımı alıntı ile buraya yazayım. Sizinde fikrinizi almış olurum.

@Murat5038 Merhaba hocam. Yaklaşık 1 ay önce sonu 535 ile biten sürüm tekrar güncellenecek demiştiniz. Bende bekledim. Şuan benim kullandığım 1903 sürümü. Dediğiniz sayfada: 10 Aralık 2019—KB4530684 (İS Derlemesi 18362.535 ve 18363.535) sol alt en üste bu sürüm çıkmış.
1 ay sonra tekrar güncellenecek dediğiniz sürüm bu mu?

Benim Windows uptade sayfamda: İsteğe bağlı güncelleştirmelerde Windows 10, sürüm 1909 özellik güncelleştirmesi hala duruyor.

Bu isteğe bağlı güncelleştirmeyi şimdi yapayım mı?
Ayrıca Windows update - Gelişmiş seçenek ayarlarımın böyle mi olması lazım? Ben hiç kurcalamadım.

Eki Görüntüle 483454

Bu hatanın sebebi şudur;
Ağ bağlantı kartında sorun var ise bu hatayı veriyor. wireless dongle ile veya telefonunuzun USB sinden internet paylaşımını açıp denerseniz bu hatayı vermeyecektir.

Güvenlik yazılımları bazen engelleyebiliyor. Isp kaynaklı olabiliyor veya bağlandığınız site kaynaklı. Her sitede yapıyorsa modem güvenlik ayarlarını CRC hatalarını kontrol etmeniz de önemli.

Nasıl kontrol edebilirim modemden? Bıkkınlık geldi bu hatadan artık, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstenenleri paylaşın kontrol ederiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı