Google Chrome indirme hızı düşük

Osman Sher

Decapat
Yer
Baku
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: I9-12900K
GPU: RTX 4070 Ti Super
Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI
RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16)
CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360
Case: Xigmatek Cubi
PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold
Birkaç gündür indime hızı aşırı azladı en az 1-2MB indirme hızı alırken nomalda 5-6 alıyorum bu günlerde 30-40KB indirme hızı veriyor.
IDM ve FDM denedim onlarda 200KB'ye çıkıb 40-50 KB'ye düşüyor. bu problem sadece indirmede oluyor 2K 4K videoları rahat izleyebiliyorum ama.
Tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gündür indime hızı aşırı azladı en az 1-2MB indirme hızı alırken nomalda 5-6 alıyorum bu günlerde 30-40KB indirme hızı veriyor.
IDM ve FDM denedim onlarda 200KB'ye çıkıb 40-50 KB'ye düşüyor. Bu problem sadece indirmede oluyor 2K 4K videoları rahat izleyebiliyorum ama.

İndirmeyi yaptüınız sunucuyla alakalı bir şey.

IDM ve FDM denedim onlarda 200KB'ye çıkıb 40-50 KB'ye düşüyor. Bu problem sadece indirmede oluyor 2K 4K videoları rahat izleyebiliyorum ama.

Turbobit gibi internet sitelerinden indiriyorsanız indirme hızını limit koyar veya VPN mi kullanıyorsunuz.

Turbobit gibi internet sitelerinden indiriyorsanız indirme hızını limit koyar veya VPN mi kullanıyorsunuz.

Her internet sitesinden bir şey indirdigimde oluyor Hayır normal internet hiçbir ek kullanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı