Google Chrome kasıyor

Cagannnn

Decapat
Yer
Tristan da Cunha
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir sorundan bahsetmek istiyorum. Google'ı 1 kez açmama rağmen ve toplamda iki sekmede kullanmama rağmen görev yöneticisine girdiğim zaman 11 tane Google penceresi açıkmış gibi gösteriyor. Google'dan bir şey indirmeye başladığım zaman ise çok fazla kasıyor.
Şöyle fotoğrafını bırakayım, 11 pencere gösteriyor. Bunun sebebi nedir?
8 GB
GeForce GTX 1650
i5 9. nesil

1694091786367.png

Merhaba, bir sorundan bahsetmek istiyorum. Google'ı 1 kez açmama rağmen ve toplamda iki sekmede kullanmama rağmen görev yöneticisine girdiğim zaman 11 tane Google penceresi açıkmış gibi gösteriyor. Google'dan bir şey indirmeye başladığım zaman ise çok fazla kasıyor.
8 GB
GeForce GTX 1650
i5 9. nesil

Eki Görüntüle 1935426
Bilgisayarınızda virüs bulaşmış olabilir

Google Extensionları kullanıyor musunuz? Eklentiler/Uzantılar kısmınız boş mu? Eğer dolu ise onlardan gereksiz olanları silebilirsiniz.

Chrome bazen çok şişiyor. Edge veya Brave tarayıcıları ile deneme yapın biraz daha hafifler.
Görev Yöneticisinde gördüğünüz çok fazla chrome.exe vs hepsinde var.

Makinenizde SSD harddisk yoksa her türlü kasar. Kanser eder.

8 GB
GeForce GTX 1650
i5 9. nesil

Eki Görüntüle 1935426

Bende de bir şey yüklerken acayip kasıyordu ve yükleme ilerledikçe kasma artıyordu. Çözümünü bulamadım. Sanırım kendi kendine düzeldi. Bir Kaspersky yükleyip detaylı tarama yaptıktan sonra temiz çıkarsa isterseniz silebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha hafif bir tarayıcıya geçebilirsiniz mesela opera hem Google'dan operaya tüm bilgilerinizi kolayca aktarabilirsiniz

İndirme esnasında disk ve ağ kullanımından dolayı sayfalar yavaş yüklenebilir ve uygulamalar takılabilir.

Bunun dışında 11 işlem normal. Tarayıcı seçiliyken SHIFT+ESC ile tarayıcı görev yöneticisini açabilirsin. Tarayıcı sorunsuz çalışmak için işlemlerini kendi içinde bölüyor. Bu çökmeler vb. veri kayıplarını önlemek için de yapılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı