Google Chrome kasıyor

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Anlamsız şekilde özellikle YouTube'da kasıyor. Videolar yavaş açılıyor, video barı yavaş yükleniyor, siteler yavaş yükleniyor falan, genel olarak bir kasıntı mevcut yani. Benim kontrol ettiğim herhangi bir ayarda işlemci veya hafıza kullanımı kısıtlaması yok. Chrome'u silip yeniden de yükledim. Donanım hızlandırma ayarı açıkken de kapalıyken de fark etmiyor. Edge ve Firefox normal şekilde çalışıyor zaten. Bilgisayarım kuvvetli, SSD vs. her şey var. Güncellemeler sonrası bu hale geldi sanırım, ben herhangi bir ayar değişikliği yapmamıştım bu sorun çıkana kadar.
Bir türlü çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

Anlamsız şekilde özellikle YouTube'da kasıyor. Videolar yavaş açılıyor, video barı yavaş yükleniyor, siteler yavaş yükleniyor falan, genel olarak bir kasıntı mevcut yani. Benim kontrol ettiğim herhangi bir ayarda işlemci veya hafıza kullanımı kısıtlaması yok. Chrome'u silip yeniden de yükledim. Donanım hızlandırma ayarı açıkken de kapalıyken de fark etmiyor. Edge ve Firefox normal şekilde çalışıyor zaten. Bilgisayarım kuvvetli, SSD vs. her şey var. Güncellemeler sonrası bu hale geldi sanırım, ben herhangi bir ayar değişikliği yapmamıştım bu sorun çıkana kadar.

Bende de son zamanlarda böyle sorunlar başladı videoyu ileri sarma tuşuna hızlı basınca Chrome kilitleniyor.

@toomanynights Chrome ile alakalı sanırım güncelleme bekleyeceğiz.

İsterseniz Google Chrome eski sürüm deneyebilirsiniz. Bende kasma yok o yüzden geçmeyeceğim.
Exe olanı indirip çalıştırın belki işinize yarar.

Son düzenleme:

Eğer takıntılı değilseniz şimdilik Brave geçebilirsiniz (Chromium tabanlı)

@Poyraxel Takıntılı değilim hocam çok kasmaya başlayınca Firefox üzerinden izliyorum ama sürekli tarayıcı arası geçiş yapmak bazen yoruyor. Yeri geldiğinde neredeyse RAM'i fulleyecek kadar sekme açık oluyor. O sıralarda kaybolduğum oluyor. :) Bir de çoğu şeyim chrome üstünde kayıtlı.
Yani mecbut kalırsam Edge'e geçerim ama düzeltebiliyorsam Chrome'u düzeltmek istiyorum.

@Poyraxel takıntılı değilim hocam çok kasmaya başlayınca Firefox üzerinden izliyorum ama sürekli tarayıcı arası geçiş yapmak bazen yoruyor. Yeri geldiğinde neredeyse RAM'i fulleyecek kadar sekme açık oluyor. O sıralarda kaybolduğum oluyor. :) bir de çoğu şeyim Chrome üstünde kayıtlı.
Yani mecbut kalırsam Edge'e geçerim ama düzeltebiliyorsam Chrome'u düzeltmek istiyorum.

Hocam Brave'de direk ayarları aktarabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı