Google Chrome Recaptcha Sorunu

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2 gündür Google Chrome'de girdiğim bir sayfada "Bu sayfa recaptcha tarafından korunmaktadır" yazıyor alt kısmında ise "gizlilik ve şartlar" yazıyor. Ben bu sayfayı sürekli kullanıyorum ve bu sorun olduğundan beri site bende çok kasıyor. Başka bilgisayarda denedim ama bu sorun olmadı. Sildim yükledim bir işe yaramadı. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben fazla VPN kullandığım için en basitinden Google'a girerken bile rechaptcha sorardı geçmişi temizleyip tekrar girerdim ya da VPN'i kapatırdım. Farklı bir tarayıcı ile açmayı dener misiniz? Bu arada liginiz nedir? :D

Ben fazla VPN kullandığım için en basitinden Google'a girerken bile rechaptcha sorardı geçmişi temizleyip tekrar girerdim ya da VPN'i kapatırdım. Farklı bir tarayıcı ile açmayı dener misiniz? Bu arada liginiz nedir? :D
Hiç VPN kullanmadım. İnternet Explorer ile denedim lakin sonuç yine hüsran. Rekabetçi modda elmas idim lakin düştüm. 2 yıldır oynuyorum bu oyunu. Takascıyım ben para kazanıyorum bu oyundan :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı