Google Chrome Sürüm Düşürme

luckluckii

Hectopat
Google Chrome guncelleme gelmis. Guncellestirdim ve begendim. Eski versiyonuna nasil dondururum?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok gicik oldum ya geri alamadigim icin sinirimden hungur hungur agliyorum. Ana sayfam bembeyaz oldu "tema" mi patlatti resmen. Arama kismina tiklayinca siyah gosteriyor nefret ettim.

Dostum geriye döndürme diye bir şey varsa sana geri dönüş yapayım. Bulamazsam bile söylerim.

Dostum geriye döndürme diye bir şey varsa sana geri dönüş yapayım. Bulamazsam bile söylerim.

Dostum bu linke bir bak. Bu da olmazsa bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temayı kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin. Bazen temalar böyle sorunlar çıkabiliyor.
Koyu tema için Windows 10 temasını koyu yapmanız gerekiyor.

Screenshot_2.png

Ayrıca kısayola şu komutu girerek de koyu hale getirebilirsiniz.
Kod:
--force-dark-mode

Screenshot_3.png

Chrome yeni sekme sayfasını özelleştirebilirsiniz. İstediğiniz resmi, temayı ya da kısayolları ayarlayabilirsiniz.
Birden fazla reklam engelleyici kullanmanıza gerek yok. Şu anda bulunan tüm eklentileri kaldırıp, aşağıdaki iki eklentiyi kurmanızı öneririm.
Ayrıca siteler için koyu tema desteği sağlayan, Dark reader uzantısını tavsiye ederim.

Dostum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linke bir bak. Bu da olmazsa bilmiyorum

İlk oncelik sunu soyleyim verdigin vidio kullanilmaz. Google o secenegi kaldirmis sanirsam. O yuzden yapamiyorsun. Bende Touch UI Layout devre disi biraktim eski haline bir nebze getirdim aslinda oldu. Nasil oldu bende anlamadim. Şimdi arama bolumu siyah cikiyor eskiden de boyle miydi hatirlamiyorum onu duzeltmeye calisacagim.

Temayı kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin. Bazen temalar böyle sorunlar çıkabiliyor.
Koyu tema için Windows 10 temasını koyu yapmanız gerekiyor.

Eki Görüntüle 626563

Ayrıca kısayola şu komutu girerek de koyu hale getirebilirsiniz.
Kod:
--force-dark-mode

Eki Görüntüle 626562

Chrome yeni sekme sayfasını özelleştirebilirsiniz. İstediğiniz resmi, temayı ya da kısayolları ayarlayabilirsiniz.
Birden fazla reklam engelleyici kullanmanıza gerek yok. Şu anda bulunan tüm eklentileri kaldırıp, aşağıdaki iki eklentiyi kurmanızı öneririm.
Ayrıca siteler için koyu tema desteği sağlayan, Dark reader uzantısını tavsiye ederim.

Temayi kaldirip kuramam cunku tema yayindan kaldirilmis. Google tema bolumunde benim kendi temami bulamadim yoksa tekrar kuracaktim.

Dosya Ekleri

• 12.PNG
    12.PNG
    366,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Adsız.png
    Adsız.png
    269,5 KB · Görüntüleme: 137
Sürüm düşürmek mantıklı değil. Güvenlik ve geliştirme yapılıyor o güncellemelerle. Hele sırf görüntüsü için sürüm düşürmek hiç mantıklı değil. Farklı temalara bakın belki hoşunuza gidecek bulursunuz.

İlk oncelik sunu soyleyim verdigin vidio kullanilmaz Google o secenegi kaldirmis sanirsam o yuzden yapamiyorsun bende Touch UI Layout devre disi biraktim eski haline bir nebze getirdim aslinda oldu nasil oldu bende anlamadim simdi arama bolumu siyah cikiyor eskiden de boyle miydi hatirlamiyorum onu duzeltmeye calisacagim

Temayi kaldirip kuramam cunku tema yayindan kaldirilmis Google tema bolumunde benim kendi temami bulamadim yoksa tekrar kuracaktim

PC kapatip actim. Eskisi gibi bembeyazda ana yuz ayarlara tekrar dondum yaptığım isleme dondum. Disabled gozukuyordu ilk ince enabled yapip sonra tekrar disabled yaptim. Duzeldi ama neden eski haline donmustu bir fikrim yok.

Sürüm düşürmek mantıklı değil. Güvenlik ve geliştirme yapılıyor o güncellemelerle. Hele sırf görüntüsü için sürüm düşürmek hiç mantıklı değil. Farklı temalara bakın belki hoşunuza gidecek bulursunuz.

Guncelleme 2 hafta once gelmisti sanirim. Kosede kirmizi bir nokta vardi guncelleme yapmami istiyordu aman sonra yaparim diye gecistirdim. 2 hafta gecti yine gordum aklima geldi yapim dedim. Herhalde Google Chrome kapanip acilacak sandim beni siteye yonlendirip dosya indirtti. Calistir dememi istedi calistirip guncellemis oldum ama ana yuzum patlayip beyaz bir hal aldi. Sebebini anlayamadim yanlis mi kurdum bozuk mu kurdum anlamadim. Baska bir temalara bakmak istemiyorum var olan temamdan memnundum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı