Google Chrome ve diğer tüm tarayıcılar iOS 15 desteğine son verdi

Bir telefona 50 60k veriyorsun ve sadece adamakıllı Max 3 4 yıl güncelleme alıyor şaka gibi. Bundan sonra iPhone alanların akıl sağlığını sorgulamak lazım bence.

S3 miniden 15 Pro Max'e geçersem bende iPhone kraldır derim herhalde.(!)

Forumda çoktan engellediğim 5-6 tane çok ağır Apple fanboy vardı bakıyorumda hiç buralarda değiller, böyle rezillikler olunca görmezden geliyorlar :D kendilerini küçük düşürüyorlar sadece bir firmayı babasının firmasıymış gibi övmek gerçekten çok utanç verici.

iPhone için safari varken chrome'u neden kullanasın ki ? Safari bir iPhone ve bütün apple cihazları için optimize edilmiş en iyi ve en hızlı tarayıcıdır gerçekten safari varken chrome veya diğer tarayıcıları kullananları anlamıyorum cidden çok saçma şifayı uzaklarda arıyolar

iPhone için Safari varken Chrome'u neden kullanasın ki? Safari bir iPhone ve bütün Apple cihazları için optimize edilmiş en iyi ve en hızlı tarayıcıdır gerçekten Safari varken Chrome veya diğer tarayıcıları kullananları anlamıyorum cidden çok saçma şifayı uzaklarda arıyorlar.

Tarayıcılar bile desteğini çektiyse diğer uygulamalar neden desteğini çekmesin ki?
Bunun bir garantisi yok maalesef.

iPhone 7 plus kullanananlara geçmiş olsun.

"Hala iPhone 8 kullanıyorum taş gibi tel iPhone 8>tüm orta segment Android telefonlar"diyen Apple fanboylarını galiba artık göremeyeceğiz.

Bende bir ara öyleydim fakat aynı fiyata alınan iOS ve Android cihazların arasındaki farkı görünce ben niye övüyorum bu cihazları diye 10 dakika düşündüm.

Tarayıcılar bile desteğini çektiyse diğer uygulamalar neden desteğini çekmesin ki?
Bunun bir garantisi yok maalesef.

Hocam söylediğiniz doğru ancak bu 1 senede çöp olacağı anlamına gelmiyor lakin Jailbreak ile bir 6-7 sene daha iş görür zaten günümüzde iOS 6'yı kullanılabilir hale getirmiş olanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı