Google Chrome verilerini Opera GX'e taşıma

• Konuyu başlatan Shwtds
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 5.587

Shwtds

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim bütün verilerim(kayıtlı e-posta adresi, şifreler...) Google da kayıtlı Opera GX'e nasıl geçirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome > ayarlar > verileri dışa aktar üzerinden olması lazım.

Edge mesela direkt Chrome üzerinden tüm verileri içe aktarma yapıyor. Opera GX yapmıyor bunu. Ben olsam Edge'e geçerdim. Direkt tüm verileri içe aktarabiliyor Chrome üzerinden.

Son düzenleme:
Opera GX'in mod özelliklerin çoğunluğu performanslı veya istikrarlı değil. VPN'i de aynı şekilde hızlı değil. Onun yerine Zenmate VPN ya da Proton VPN ücretsiz sunucularını uygulaması ile kullanabilirsiniz.

Edge'in tema desteği Opera ya da Vivaldi kadar detaylı değil. Ama kendi mağazası ve Chrome mağaza temalarına izin veriyor. Yeni sekme sayfasında hareketli görseller ya da istediğiniz görselleri ekleyebiliyorsunuz. Bunları kendi hareketli görselleriniz ile de kullanma seçeneklerini getireceklerini düşünüyorum.

edge://settings/appearance

2023-03-08_22-15.png

2023-03-08_22-18_1.png

2023-03-08_22-19.png

Bazı özellikleri görmek için Microsoft hesabı ile tarayıcı üzerinde oturum açmanız gerekebilir.

Tam tersi Vivaldi de kullanılabilir. Tema özelliklerinin çoğu Opera'dan önce eklendi. Opera, eski sahiplerinin yeni tarayıcısına çok fazla özeniyor.

Bu arada telefonda ben Vivaldi kullanıyorum ve öneririm. Reklam engelleme ayarı, masaüstü sekmeleri gibi telefonda da aynı görselliği sunuyor ve koyu temaları sitelerde kapatma için ayar sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı