AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Google Chrome'da video izlerken video donuyor ve siyah ekran gelip gidiyor. Ardından Google kullanılamıyor, tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Google ile mi alakalı yoksa ekran kartının sürücüsünden dolayı mı?
Google Chrome'da video izlerken video donuyor ve siyah ekran gelip gidiyor. Ardından Google kullanılamıyor, tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Google ile mi alakalı yoksa ekran kartının sürücüsünden dolayı mı?
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Sürücüsünden olabilir güncelleyip deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 MehmetGenç dedi: Sürücüsünden olabilir güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an Opera GX'den video açacağım, eğer bunda da olursa sürücüleri güncelleyeceğim. Artı 0 Eksi
MehmetGenç dedi: Sürücüsünden olabilir güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an Opera GX'den video açacağım, eğer bunda da olursa sürücüleri güncelleyeceğim.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Sürücü güncellemesi gelmişse neden yapmıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 MehmetGenç dedi: Sürücü güncellemesi gelmişse neden yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim, güncelleme var mı diye bakacağım. Şu an bir problem yok Opera'da. Artı 0 Eksi
MehmetGenç dedi: Sürücü güncellemesi gelmişse neden yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim, güncelleme var mı diye bakacağım. Şu an bir problem yok Opera'da.
MehmetGenç Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 94 Yer Hatay\İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 Google Chrome'a güncelleme gelmişse yapın. Artı 0 Eksi
KS KS AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #7 MehmetGenç dedi: Google Chrome'a güncelleme gelmişse yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü hocam, ayrıca Chrome'da herhangi bir güncelleme yok. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MehmetGenç dedi: Google Chrome'a güncelleme gelmişse yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü hocam, ayrıca Chrome'da herhangi bir güncelleme yok. Teşekkürler.