Aşağıdaki fotoğraftaki yeri nasıl kapatabilirim? Spotify dinlerken medya tuşlarını kullanınca tarayıcıdaki videoyu durduruyor, herhalde bunu kapatırsam bu özelliği devredışı bırakırım.
Chrome'a gelen son güncellemeyle artık sekme değiştirmeye gerek kalmadan sağ üstteki bu ikona basarak videoyu durdurabilir ya da bir sonrakine geçebilirsiniz. Çok sekme açan kullanıcılar için gerçekten iyi bir özellik.
Chrome'a gelen son güncellemeyle artık sekme değiştirmeye gerek kalmadan sağ üstteki bu ikona basarak videoyu durdurabilir ya da bir sonrakine geçebilirsiniz. Çok sekme açan kullanıcılar için gerçekten iyi bir özellik.
Windows 7 kullanıyorum, aslında Windows 8.1'e geçmeyi planlıyorum, ama onda da fotoğraftaki özellik yok. Ayrıca Windows 10'a geçsem bile o ok işaretine tıklamaya aşırı üşenirim
Windows 7 kullanıyorum, aslında Windows 8.1'e geçmeyi planlıyorum ama onda da fotoğraftaki özellik yok. Ayrıca Windows 10'a geçsem bile o ok işaretine tıklamaya aşırı üşenirim.
Chrome'da "chrome://flags" adresine gidin. Üstteki arama kutusuna "Hardware Media Key Handling" yazıp gelen ayarı "Disabled" yaptıktan sonra Chrome'u yeniden başlatın.
Chrome'da "chrome://flags" adresine gidin. Üstteki arama kutusuna "Hardware Media Key Handling" yazıp gelen ayarı "Disabled" yaptıktan sonra Chrome'u yeniden başlatın.