Google Chrome Video Tam Ekran Yapınca javascript:void(0); yazısı

Sorun Java değil. Sorun Flash player.
Yapmanız gereken chrome arama kısmına bunu yapıştırın:
  • chrome://plugins/
  • Sağ kısımda ayrıntılar'a tıklayın.
  • Adobe Flash Player kısmındaki Shockwave Flash 14.0 r0 olanı devredışı bırakın.
  • Eğer hemen altında bu yoksa: Shockwave Flash 14.0 d0, altta verdiğimi yükleyin.
Valla sırf teşekkür etmek için hesap açtım. Çok sağolasın Murat5038, aşırı sinir bozucuydu, dediğin yöntemi uyguladım problem kalmadı.

Dediklerinizi yaptım ama bende hata devam ediyor, alttaki yazılı olan yüklü bende. Sizin verdiginiz linkten indirdim, ama hala link yazıyor.

Adobe Flash Player 1" jscontent="'(' + plugin_files.length +' files)'" jstcache="10" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'Segoe UI', Tahoma, sans-serif; font-size: 11px; line-height: normal;">(2 files)- Sürüm: 15.0.0.152
Shockwave Flash 15.0 r0

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan problem çözülmüş gibi gözüküyor, galiba programı yükledikten sonra pc'yi kapatıp acınca düzelmiş.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Her videoda olmuyor ama hala devam etmekte, yardımcı olur musunuz?
Ekran Görüntüsü (4).png

Ekran Görüntüsü (5).png

Ekran Görüntüsü (7).png

Sorun devam etmekte mi yoksa ben mi yanlış yaptım? Dediginiz gibi ccleaner'de kurdum sildim her şeyi.
Ekran Görüntüsü (11).png

Ekran Görüntüsü (12).png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı