Google Chrome Video Tam Ekran Yapınca javascript:void(0); yazısı

Şimdilik bir çözüm var bende işe yaradı. Videoyu tam ekran yapmak için, köşedeki büyütme işaretine tıkladığınızda video tam ekrana geçiş yaptığı anda mouse'unuzu azıcık yukarı doğru ilerletin ekranda. Yazı görünmüyor bunu yaptığınızda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik bir çözüm var bende işe yaradı. Videoyu tam ekran yapmak için, köşedeki büyütme işaretine tıkladığınızda video tam ekrana geçiş yaptığı anda mouse'unuzu azıcık yukarı doğru ilerletin ekranda. Yazı görünmüyor bunu yaptığınızda.

Güzel tüyoymus bu ama bazi malum sitelerde ise yaramiyor.
Lakin VK gibi cogu sitede calisti.

Tesekkürler...

Flash Player artık kendisini d0 koduyla değil r0 Debug olarak gösteriyor. Dikkatli olun.
Zaten konuda hangisinin kapatılacağını yazdım. Haliyle diğerini açmak gerekiyor ismi ne olursa olsun :) O anki adı o idi o şekilde kalmış.

Ben uğraştım, arkadaşların talimatlarını da denedim olmadı. Size tavsiyem Mozilla Firefox kullanın film, dizi izlerken. Böyle bir sorunla karşılaşmazsınız :)

EDIT: Firefox'ta da tam ekran yapamama sorunu oluştu şimdi de. Rahat rahat dizi izlemek haram bize. -_-

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı