Google Chrome yeni sekme sorunu

• Konuyu başlatan tonyjaa321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.080
Şifreyi gönder.
Murat bey. Hala sorun düzelmemiş bu seferde videodaki sorun var. Video açılacakken IDM geliyor ve kırmızı yazı geliyor video'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobildeyim yanlis yazarsam lutfen ceza vermeyin. Dedigini yaptim ama hala geliyor idm, idm'yi kaldiripta deniyeceğim birazdan.

Arkadaşım onun adware ile falan alakası yok. Aynı olay ben de de oluyordu. Hotsoptshiled ile giriyorum filmler açılıyor. VK Türkiye'de yasakı olduğu için, VK'ların videolarını proxy değiştirmeden izleyemezsin.

Proxy, VPN ile alakası yok. DNS değişince zaten girebilmekte ayrıca sorun video açma değil Idm sorunu idi. Diğer sorun ise donma sorunu.
IDM sorunu dediğim şekilde çözülür, silipmekte isteyen silsin. Donma problemi kullandığı dns ve server ile alakalı.

Ben arkadaşın 1. videosunda ki sorun için söylemiştim. Filmlerin uzun süre bekleyip açılmaması ile ilgili. Özellikle VK formatındaki filmler. Beni yanlış anladınız Murat bey.

Hayır yanlış anladığım yok. "VK'ların videolarını proxy değiştirmeden izleyemezsin." bu sözün yanlış. Proxy olmadan bir sürü kişi var DNS ile girilebiliyor. Ayrıca 1. videodaki video açılmama sorunu Proxy,vpn ile alakası yok. Eğer onlardan kaynaklı olsa idi VK player penceresi gelmeden erişim engelinin olduğu yazardı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı