sonerdursun1
Kilopat
şimdi hangisini almalıyız
Hocam tavsiyenle ürünü dün aldım. Gerçekten manyak bir cihazmiş. Senin yazdıkların bir yana, ürüne kablosuz kulaklık bağlanabiliyor ve tvden filmi kulaklıkla bile izliyorsunuz. Benim tvnin hoparlörleri pek iyi değil o yüzden işime çok yarayacakİyi akşamlar, forumda çokça görüyorum bunu. FHD mi TV stick hiç F/P bir ürün değil. Aynı fiyat olmalarına rağmen arayüz, donanım ve kalite olarak Google TV tokatlıyor. 1080p TV boxlar arasında en alınabilir ürün budur. Kendim de kullanıyorum. Normal Android TV değil Google TV arayüzü var. Chromecast ile telefon ekranı yansıtma özelliği var. Kalite olarak zaten tokatlıyor.
Demek istediğim, bütçesi 1000 TL'ye kadar olup TV box bakanlara direkt sırf Xiaomi diye daha kötü bir ürün önermeyin. Bir de bunu yazınca beğenmedim falan atılıyor.
Güle güle kullanın hocam.Hocam tavsiyenle ürünü dün aldım. Gerçekten manyak bir cihazmiş. Senin yazdıkların bir yana, ürüne kablosuz kulaklık bağlanabiliyor ve tvden filmi kulaklıkla bile izliyorsunuz. Benim tvnin hoparlörleri pek iyi değil o yüzden işime çok yarayacakAyrıca enteresan bir şekilde internete kablo ile bağlı olan bilgisayarımdan televizyona chrome yansitilabiliyor. Seste televizyondan geliyor. Yani illa paralı dizi/film uygulamalarina gerek yok. Kumanda ile tarayicidan film aramaktanda bilgisayardan açıp izlenebiliyor. Yani bana enteresan geldi bu özellik. Acayip hoşuma gitti cihaz.
hocam google dışardan uygulama yükleniyormu örneğin inat tv yada youtube reklam engelleyici bu tarz uygulamalar yükleniyormu.Güle güle kullanın hocam.
@sonerdursun1 hocam ben Google tercih ettim. Pişman olmazsınız. Arayüzü Google TV olduğu için daha güzel bir cihaz bana kalırsa.
İnanın bilmiyorum hocam, araştırmak lazım açıkçası.Hocam google dışardan uygulama yükleniyormu örneğin inat tv yada youtube reklam engelleyici bu tarz uygulamalar yükleniyor mu.
ios ve ipados ta ekran paylışımı yapılabiliyor mu bunu çok merak ediyorumİnanın bilmiyorum hocam, araştırmak lazım açıkçası.
Google home yazar mısınız AppStore'a? Bir uygulama çıkıyor mu Google'a ait?ios ve ipados ta ekran paylışımı yapılabiliyor mu bunu çok merak ediyorum+ insanlar chromecast 4k ile çokça kez otg çalıştırmış ama HD versiyonu ile bunu kaynak bulamadım göremedim çalışıyor mu bilginiz deneyiminiz var mı bunlar can alıcı sorular
![]()
Teşekkür ederim, Peki OTG hakkında bir bilginiz var mı?Google home yazar mısınız AppStore'a? Bir uygulama çıkıyor mu Google'a ait?
@xwLOGAN
Buldum hocam. Bu uygulamadan ekranınızı yansıtabilirsiniz:
![]()
Google Home
Create a more organized and personalized smart home with Google Home. Set up, manage, and control your Google Nest, Wifi, and Chromecast devices, plus thousands of compatible smart home products like lights, cameras, thermostats, and more – all from the Google Home app. Personalize your home...apps.apple.com
Maalesef.Teşekkür ederim, Peki OTG hakkında bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.