Çözüldü Google Chrome'da ekran glitchleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

osasadam

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm dostlarım. Ekranım glitcleniyor ve sadece Google Chrome'da oluyor masaüstünde filan olmuyor sorun. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-05 124739.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-05 124739.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Donanım hızlandırmayı devre dışı bıraktım tekrar olursa sizin attığınızı denerim.

Donanım hızlandırmayı kapatırsanız tekrar olmaz. MPO kapatmanız daha iyi olur çünkü tarayıcı ekran kartı ile daha akıcı ve seri çalışır. Doanım hızlandırma kapalı haldeyken özellikle kaliteli videolarda işlemci kullanımı yüksek olur.

Donanım hızlandırma açık:

DH açık.png

Donanım hızlandırma kapalı:

DH kapalı.png
Donanım hızlandırmayı devre dışı bıraktım tekrar olursa sizin attığınızı denerim.

Donanım hızlandırmayı kapatırsanız tekrar olmaz. MPO kapatmanız daha iyi olur çünkü tarayıcı ekran kartı ile daha akıcı ve seri çalışır. Doanım hızlandırma kapalı haldeyken özellikle kaliteli videolarda işlemci kullanımı yüksek olur.

DH açık.png

DH kapalı.png

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 2505809

Eki Görüntüle 2505812

Gerçekten de yavaşlatıyor tekrar açtım donanım hızlandırmayi MPO kapaticagim yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı