- Makaleler
- 5
Sistem ve yönetimin hesabı var başka hesap yok?Hocam 2. attığı fotoğrafta başka bir kullanıcıda var?
Denedikten sonra devam ederse, Malwarebytes ile tam tarama yapın hocam.
Sistem ve yönetimin hesabı var başka hesap yok?Hocam 2. attığı fotoğrafta başka bir kullanıcıda var?
Hocam 2. attığı fotoğrafta başka bir kullanıcıda var?
Net virüs o zaman hocam. Ama Malwarebytes'in indirme sitesi açılmıyor. Ekran görüntüsü atar mısınız?Kurdum malwarebytes o tam tarama yaparken, şöyle bir dosya buldum (phishing user dosyası yani ekran fotoğrafında paylaştığım dosyanın içinde) adı da şu;
ahkjpbeeocnddjkakilopmfdlnjdpcdmn
İşim vardı çıktım bilgisayarı açık bıraktım tarama sonucu güvenli diyor fakat hala bu dosyalar var ne yapacağım bilmiyorum. Daha erken görseydim malwarebytes i silip kaspersky ı aktifleştirmeden ekran görüntüsü atabilirdimNet virüs o zaman hocam. Ama Malwarebytes'in indirme sitesi açılmıyor. Ekran görüntüsü atar mısınız?
@llumistra Hocam güncel durum nedir?
Deneyeceğim. Bu arada tekrar oluşuyorsa google'a ait bir şey mi onu anlayamadım tamChrome'u Revo Uninstaller ile silip tekrar yükleyip dosyanın tekrar oluşup oluşmadığını kontrol eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.