Google Chrome’un Yeni Uzantılar Menüsü Nasıl Etkinleştirilir?

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.065
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Google Chrome’un Yeni Uzantılar Menüsü Nasıl Etkinleştirilir?
google-chrome-kapak.jpg

Google, Chrome’daki karmaşık yapıyı basitleştirmek ve daha sade hale getirmek için yeni uzantılar menüsünü aktif etti. Google Chrome arayüzündeki adres çubuğu, sık kullanılanlar ve araçlar bir süre sonra aşırı kalabalık geliyor. Aslında bu kalabalık verimliliği de önemli oranda düşürüyor. Bu tip durumlarda devreye Google’ın yeni çözümü giriyor: Yenilenen uzantılar menüsü. Tüm uzantılar için tek bir […]

Devamı: Google Chrome’un Yeni Uzantılar Menüsü Nasıl Etkinleştirilir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Umarım bu seçeneği ileri zamanlarda zorunlu tutmazlar. Şahsen basitleştirmek yerine görsel olarak saklamayı tercih etmişler. Ben seçeneklerini sürekli değiştirebileceğim Dark reader, reklam engelleyici vb. direk ulaşmak istiyorum.

Kalabalık gelenler pasif olarak çalışan uzantıları gizleyebilirler. Şahsen Chrome böyle özellikler getirdiğinde kullanıcıya açma ve kapama ayarı sunmaması insanları sinir ediyor.
 
Bence başarılı ve yerinde olmuş. İlerleyen zamanda çoğalacak olan eklentilerin görünümü bozmaması adına başarılı bir adım atılmış.
Bilgi için teşekkürler hemen yaptım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı