Merhaba. Google Drive'dan bir dosya indirdiğimde sürekli eksik indiriyor. 4 kere denedim. Hepsinde eksik indirdi. Bunu çözebileceğim bir yöntem var mı?
Drive'dan bana paylaşılan eğitim setini indirmeye çalışıyorum herhangi bir RAR şifresi yok 4 dosyayı da seçip indirdiğimde sıkıştırıldığı için mi bilmiyorum ama indiğinde dosyaların çoğu inmiyor.
Drive'dan bana paylaşılan eğitim setini indirmeye çalışıyorum herhangi bir RAR şifresi yok 4 dosyayı da seçip indirdiğimde sıkıştırıldığı için mi bilmiyorum ama indiğinde dosyaların çoğu inmiyor.
Google Fotoğraflar uygulamasında maksimum 500 fotoğraf aynı anda indiriliyor. Ancak Drive'da böyle olur mu bilmiyorum. Böyle ise mecburen yavaş yavaş olacak.
Bu arada Internet Download Manager uygulamasını kullanmayı unutmayın.
Google Fotoğraflar uygulamasında maksimum 500 fotoğraf aynı anda indiriliyor. Ancak Drive'da böyle olur mu bilmiyorum. Böyle ise mecburen yavaş yavaş olacak.
Bu arada Internet Download Manager uygulamasını kullanmayı unutmayın.
Videoları seçip indirsem bile indirmiyor ve galiba 2 GB sınır var çünkü indirmeye çalıştığımda bir sürü indirme açıyor ve hiçbiri 2 GB'den fazla değil çözemedim.