Google Drive dosyaları eksik indiriyor

Rodwash

Decapat
Merhaba. Google Drive'dan bir dosya indirdiğimde sürekli eksik indiriyor. 4 kere denedim. Hepsinde eksik indirdi. Bunu çözebileceğim bir yöntem var mı?

Ne indirme işlemi yapıyorsunuz? Crackli indirme işlemi ise RAR içinde şifre olması lazım. Yoksa silinir.

Drive'dan bana paylaşılan eğitim setini indirmeye çalışıyorum herhangi bir RAR şifresi yok 4 dosyayı da seçip indirdiğimde sıkıştırıldığı için mi bilmiyorum ama indiğinde dosyaların çoğu inmiyor.

Drive'dan bana paylaşılan eğitim setini indirmeye çalışıyorum herhangi bir RAR şifresi yok 4 dosyayı da seçip indirdiğimde sıkıştırıldığı için mi bilmiyorum ama indiğinde dosyaların çoğu inmiyor.
Hocam toplu olarak seçip indiriyorsanız bir de tek tek indirmeyi deneyin isterseniz.

Anlamadım. 4 tane dosya var ve çoğu inmiyor dediniz. Çoğu dediğiniz zaman daha fazla veri varmış gibi anladım. Biraz daha açıklayıcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü atma şansınız varsa daha güzel olur. Göstermek istemediğiniz yerleri karalayın.

Anlamadım. 4 tane dosya var ve çoğu inmiyor dediniz. Çoğu dediğiniz zaman daha fazla veri varmış gibi anladım. Biraz daha açıklayıcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü atma şansınız varsa daha güzel olur. Göstermek istemediğiniz yerleri karalayın.

4 tane klasör var klasörlerin içinde bir sürü video var fotoğraftaki gibi seçip indiriyorum, iniyor klasöre giriyorum videoların %10'u inmiş oluyor.

1721673610313.png

4 tane klasör var klasörlerin içinde bir sürü video var fotoğraftaki gibi seçip indiriyorum, iniyor klasöre giriyorum videoların %10'u inmiş oluyor.

Eki Görüntüle 2260895

Google Fotoğraflar uygulamasında maksimum 500 fotoğraf aynı anda indiriliyor. Ancak Drive'da böyle olur mu bilmiyorum. Böyle ise mecburen yavaş yavaş olacak.

Bu arada Internet Download Manager uygulamasını kullanmayı unutmayın.

Google Fotoğraflar uygulamasında maksimum 500 fotoğraf aynı anda indiriliyor. Ancak Drive'da böyle olur mu bilmiyorum. Böyle ise mecburen yavaş yavaş olacak.

Bu arada Internet Download Manager uygulamasını kullanmayı unutmayın.

Videoları seçip indirsem bile indirmiyor ve galiba 2 GB sınır var çünkü indirmeye çalıştığımda bir sürü indirme açıyor ve hiçbiri 2 GB'den fazla değil çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı