Google Drive Paylaşımlı Dosya Silindi

Veysel Demir

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, şirket içerisinde 3 kişinin ortak kullandığı Drive da yüklü olan Excel dosyamız vardı. 11 Şubatta kullandığım dosyayı 13 Şubatta Drive hesabımda bulamadım birisi tarafından silinmiş olabilir mi eğer silindiyse kimin yaptığını görüntüleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, şirket içerisinde 3 kişinin ortak kullandığı Drive da yüklü olan Excel dosyamız vardı. 11 Şubatta kullandığım dosyayı 13 Şubatta Drive hesabımda bulamadım birisi tarafından silinmiş olabilir mi eğer silindiyse kimin yaptığını görüntüleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Google drive çöp kutusunu kontrol edin. (Tarayıcıdan girerek.)
Adı değiştirilip başka bir yere taşınmadı ise, dosyanın sahibi siz iseniz ve silindi ise dosya orada olmalı. ( Özel bir kasıt var ise çöpten de boşaltılmış olabilir. Çöp kutusundaki dosyada kimin sildiği de yazıyor olmalı.)

Google drive çöp kutusunu kontrol edin. (Tarayıcıdan girerek.)
Adı değiştirilip başka bir yere taşınmadı ise, dosyanın sahibi siz iseniz ve silindi ise dosya orada olmalı. ( Özel bir kasıt var ise çöpten de boşaltılmış olabilir. Çöp kutusundaki dosyada kimin sildiği de yazıyor olmalı.)
Maalesef çöp kutusunda da göremiyorum

Drive'da baska mailin varsa kontrol et.
Drive arama cubuguna "owner:me" yazarak sana ait dosyalari goruntule, silinmemis olabilir.
Eger yetkin varsa Google Workspace kullan.
Dosyayi sirket icerisinde birisine paylastiysan onda cop kutusuna duser.
Eger dosya cok cok onemliyse Google Destek ile iletisime gecebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı