Google Drive'da olan bir dosyayı, indirmeden nasıl virüs içermediği kontrol edilir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar soru yukarıda yazıyor. Google Drive'daki dosyanın bağlantısını istedim ve VirusTotal ile URL taraması yaptım temiz çıktı. Bu o dosyanın içerisinde zararlı yazılım olmadığını mı belirtiyor?

*Dosya 6.9 GB.

Dostlar soru yukarıda yazıyor. Google Drive'daki dosyanın bağlantısını istedim ve VirusTotal ile URL taraması yaptım temiz çıktı. Bu o dosyanın içerisinde zararlı yazılım olmadığını mı belirtiyor?

*Dosya 6.9 GB.

Nereden indirdiğinizi söyler misiniz? Eğer güvenilir bir siteden indiriyorsan virüs çıkmaz ama birisinin verdiği ya da güvenilir olmayan bir siteden indirirsen sıkıntı çıkabilir.

Nereden indirdiğinizi söyler misiniz? Eğer güvenilir bir siteden indiriyorsan virüs çıkmaz ama birisinin verdiği ya da güvenilir olmayan bir siteden indirirsen sıkıntı çıkabilir.
Arkadaşım verdi dosyayı, NOD32 ile taradığını ve güvenilir olduğunu söyledi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı