Google hesabım çalındı

Bu anlattığınız durumun yaşanma ihtimali çok zor, eğer daha öncesinde hesabınızda bir telefon numarası vardıysa telefon numarasını değiştirmek veya kaldırmak için SMS ve doğrulama onayı gelmesi gerekiyor. Bunları geçtim size bu olaylar olurken hiçbir bildirim gelmedi mi? Virüs yediğinizden nasıl bu kadar eminsiniz? Eğer bu durumları gerçekten yaşadıysanız telefonunuza acilen bir format atmanızı öneririm. Galerideki fotoğraflarınız da tehlike de eğer bu durum anlattığınız şekil ile yaşandıysa.

Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Google'dan mesaj geldi evet ama ben herhangi bir şey yapmadım. Lütfen yardım edecek birisi yok mu? Destek ekibi ile iletişime geçmem lazım bütün hesaplarım ve kredi kartlarım o hesaba kayıtlı.

Hesabı geri almanın illaki bir yolu olmalı bilen birisi yok mu? Twitter'dan etiketleyip ve DM yoluyla yazdım ama geri dönüş yaparlar mı bilmiyorum.

Lütfen yardım edin.

Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Google'dan mesaj geldi evet ama ben herhangi bir şey yapmadım. Lütfen yardım edecek birisi yok mu? Destek ekibi ile iletişime geçmem lazım bütün hesaplarım ve kredi kartlarım o hesaba kayıtlı.

Hesabı geri almanın illaki bir yolu olmalı bilen birisi yok mu? Twitter'dan etiketleyip ve DM yoluyla yazdım ama geri dönüş yaparlar mı bilmiyorum.

Geri dönüş yaparlar beklemeniz gerek.

Lütfen yardım edin.
İlk önce bu kadar telaş yapmayın. Kredi kartlarınız google hesabınızda güvenlik kodu bilmeden kullanılamıyor. Yapmanız gereken şeylerden biri mailinizi girerek şifremi unuttum butonuna basıp yardım al butonuna basmak. Google Yardım sitesinden yardım istemeyi de deneyebilirsiniz.

İlk önce bu kadar telaş yapmayın. Kredi kartlarınız Google hesabınızda güvenlik kodu bilmeden kullanılamıyor. Yapmanız gereken şeylerden biri mailinizi girerek şifremi unuttum butonuna basıp yardım al butonuna basmak. Google Yardım sitesinden yardım istemeyi de deneyebilirsiniz.

Dostum olmuyor her yolu denedim ama olmuyor. Bunların canlı desteği, müşteri temsilcisi falan yok mu veya sorulara yanıt verin diyor ama bana hiçbir soru sorulmuyor. Bu hesabı nasıl geri alacağım. Destek ekipleri de yok sanırım veya ben bulamadım. Hiçbir yerden yetkili birine ulaşamıyorum.

Hesabımı hala geri alamadım böyle büyük bir şirketin destek ekibi olmaması resmen rezillik. Telefon numarası ve kurtarma e-postası değişmiş, ben bu hesaba nasıl erişebilirim ki. Kurtarma seçenekleri de işe yarmıyor. Yetkili biri ile iletişime geçmenin bir yolu yok mu?

Bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Dostum olmuyor her yolu denedim ama olmuyor. Bunların canlı desteği, müşteri temsilcisi falan yok mu veya sorulara yanıt verin diyor ama bana hiçbir soru sorulmuyor. Bu hesabı nasıl geri alacağım. Destek ekipleri de yok sanırım veya ben bulamadım. Hiçbir yerden yetkili birine ulaşamıyorum.

Hesabımı hala geri alamadım böyle büyük bir şirketin destek ekibi olmaması resmen rezillik. Telefon numarası ve kurtarma e-postası değişmiş, ben bu hesaba nasıl erişebilirim ki. Kurtarma seçenekleri de işe yarmıyor. Yetkili biri ile iletişime geçmenin bir yolu yok mu?

Bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Merhaba hocam son durum nedir, hesaba erişebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı