RyseTheCrazy
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel CORE i7 7700 3.60 GHz / MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GDDR5 192 Bit / (8x2) 16 GB HI-LEVEL DDR4 2133 MHz / 1 TB WD BLUE SATA / Cooler Master K350 600W / ASUS H110M-D 2133 MHz DDR4 1151 ATX
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, bu sabah uyandığımda kuzenimin bana "Discord hesabın patlamış herkese gift mesajı atıyor" mesajıyla uyandım.
Maillerime baktığımda ise "Google hesabınızda bir veri ihlalinde bulunuldu şifrenizi hemen değiştirin" uyarısı geldiğini fark ettim.
Önemli olan bütün hesaplarda iki adımlı doğrulamayı etkinleştiriyorum fakat ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere 147 ayrı siteye 147 ayrı şifre koyamayacağım.
Endişelenmeli miyim arkadaşlar? Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı bilgilendirebilir misiniz? Şu anlık bir endişe içerisindeyim.
Maillerime baktığımda ise "Google hesabınızda bir veri ihlalinde bulunuldu şifrenizi hemen değiştirin" uyarısı geldiğini fark ettim.
Önemli olan bütün hesaplarda iki adımlı doğrulamayı etkinleştiriyorum fakat ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere 147 ayrı siteye 147 ayrı şifre koyamayacağım.
Endişelenmeli miyim arkadaşlar? Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı bilgilendirebilir misiniz? Şu anlık bir endişe içerisindeyim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: