Google Hesabınızda az önce yeni bir Linux cihazdan oturum açıldı

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
Başlıkta gördüğünüz gibi saat 21.55 de (ben telefon/pc başında değilken) bir anda böyle bir posta geldi ki ben bunu saat 02.00 da fark ettim. Hesapta 2 adımlı doğrulama vs vardı. Ben yine de şifreyi değiştirdim ekstradan bir şey yapmam gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta gördüğünüz gibi saat 21.55 de (ben telefon/pc başında değilken) bir anda böyle bir posta geldi ki ben bunu saat 02.00 da fark ettim. Hesapta 2 adımlı doğrulama vs vardı. Ben yine de şifreyi değiştirdim ekstradan bir şey yapmam gerekli mi?

Şifreyi güçlü yapın sisteminizi taratın ne olur ne olmaz ve o şifreyi başka yerde kullanıyorsanız onlarında değiştirin.

Şifreyi güçlü yapın sisteminizi taratın ne olur ne olmaz ve o şifreyi başka yerde kullanıyorsanız onlarında değiştirin.
Eset ile tam tarama yaptım bişi bulmadı,şifreyi daha güçlü yaptım, diğer şifreleri değiştirmekle uğraşmak istemiyorum bu saatte. (Acaba bu bir hata olabilir mi çünkü cidden dikkatli davranıyorum internette vs.)
Birde o linux bilgisayar,
hesabımda bir değişiklik yapmış mı öğrenebiliyor muyum?

Eset ile tam tarama yaptım bişi bulmadı,şifreyi daha güçlü yaptım, diğer şifreleri değiştirmekle uğraşmak istemiyorum bu saatte. (Acaba bu bir hata olabilir mi çünkü cidden dikkatli davranıyorum internette vs.)

Birde o linux bilgisayar,
hesabımda bir değişiklik yapmış mı öğrenebiliyor muyum?
My activity ve hesap bilgileri kısmından bakabilirsiniz.

ESET ile tam tarama yaptım bir şey bulmadı, şifreyi daha güçlü yaptım, diğer şifreleri değiştirmekle uğraşmak istemiyorum bu saatte. (acaba bu bir hata olabilir mi çünkü cidden dikkatli davranıyorum internette vs.)

Bir de o Linux bilgisayar,
Hesabımda bir değişiklik yapmış mı öğrenebiliyor muyum?

Hangi IP'den giriş yapılmış bir bakın derim sizinkiyse sorun yok.

Ip yazmıyordu tekrar kontrol ediyorum
Son güvenlik etkinliği kısmından öğrenebilirsiniz.
teşekkürler sanırım hiçbişi yapmamış
İlk girdiğimde yoktu hala yok
1624492174073.png

Son güvenlik etkinliği kısmından öğrenebilirsiniz.
Ödeme yöntemi olarak 1-2 kart kayıtlıydı ne yapmam gerek peki bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı