Çözüldü Google kendi kendine bir sayfa açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Riff

Hectopat
Daha fazla  
Google açık değilken arkada bir oyun oynuyorken bile bazen bir siteye atıyor sitenin linkini vermem ne kadar doğru olur ama (www.moviesearch.org) böyle bir siteye atıyor. Malware ile taradım virüs 1 tane buldu temizledim daha sonra uzantılara baktım bir şey var mı diye bir ses arttırıcı vardı ama onu kötü yazılım gördü diye sildim. 1 gün geçti düzeldi sandım tekrardan oldu. uBlock Origin sayesinde anlamıyordum niye attığını ama siteye gittiğimde anladım niye attığını. Reklam virüsü yemişim bundan kurtulmanın bir yolu var mı önereceğiniz bir fikir?

Çözüm
Google açık değilken arkada bir oyun oynuyorken bile bazen bir siteye atıyor sitenin linkini vermem ne kadar doğru olur ama (www.moviesearch.org) böyle bir siteye atıyor. Malware ile taradım virüs 1 tane buldu temizledim daha sonra uzantılara baktım bir şey var mı diye bir ses arttırıcı vardı ama onu kötü yazılım gördü diye sildim. 1 gün geçti düzeldi sandım tekrardan oldu. uBlock Origin sayesinde anlamıyordum niye attığını ama siteye gittiğimde anladım niye attığını. Reklam virüsü yemişim bundan kurtulmanın bir yolu var mı önereceğiniz bir fikir?
Free Antivirus 2024 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install Mbam kurup tam tarama:Malwarebytes tam tarama nasıl yapılır?
Adwcleaner kur:AdwCleaner 2023 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes Portable tarayıcı zaten tarama yap.
Hitmanpro ile tarama yap:Download HitmanPro and HitmanPro.Alert Malware Removal and Protection Tools.
Olmazsa halen Eklentilerin fotoğrafını atın, ve Kaspersky Free+E.E.K kurup tam tarama yapın.
Görev yöneticisinden Başlangıç kısmının ve işlemlerin fotoğrafını atın.

Ciddili bir zararlı olabilir, herhangi bir AV kullanıyor musunuz? Kaspersky free indirin ve tam tarama yapın ama öncesinde:
1-Tüm tarayıcı verilerinizi sıfırlayın.
Başlangıçta kısmı böyle olsun:
Eki Görüntüle 2217880
Yüklüyorum şu an kaspersky'ı

Başlangıç ve işlemlerin fotoğrafını atın.

IMG_20240609_193757.jpg

Hocam virüs buldu yeniden başlatacak bilgisayarı atanacağım şu anlık Görev Yöneticisi'nin işlemlerini fotoğrafını.

Defender mi? Ne Defender'i Kaspersky kurun dedim ben size ayrıca lütfen başlangıç ve işlemlerin fotoğrafını atın.

Defender mi? Ne Defender'i Kaspersky kurun dedim ben size ayrıca lütfen başlangıç ve işlemlerin fotoğrafını atın.

Kaspersky anlamında dedim antivirüs programı ya oda.

Başlangıç ve işlemlerin fotoğrafını atın.
IMG_20240609_194550.jpg
IMG_20240609_194605.jpg
IMG_20240609_194550.jpg
IMG_20240609_194605.jpg
IMG_20240609_194618.jpg
IMG_20240609_194629.jpg
IMG_20240609_194618.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2217888

Hocam virüs buldu yeniden başlatacak bilgisayarı atanacağım şu anlık Görev Yöneticisi'nin işlemlerini fotoğrafını.

Eki Görüntüle 2217897Eki Görüntüle 2217898Eki Görüntüle 2217897Eki Görüntüle 2217898Eki Görüntüle 2217899Eki Görüntüle 2217900Eki Görüntüle 2217899
Kaspersky'ın algıladığı virüsü gösterir misiniz? Disinfection etmiştir zaten.

Muhtemelen kullandığın herhangi bir tarayıcı uzantısı buna sebep oluyor uBlock Origin'i geçmişte bunu yaptığı için silmiştim.
Hayır, Kendi kendine açıyorsa eklenti ile alakasızdır.
Eki Görüntüle 2217888

Eki Görüntüle 2217897Eki Görüntüle 2217898Eki Görüntüle 2217897Eki Görüntüle 2217898Eki Görüntüle 2217899Eki Görüntüle 2217900Eki Görüntüle 2217899
Bazı başlangıç uygulamaları şüpheli duruyor, Kaspersky tam tarama sonunda bulup disinfection etmiştir zaten. Baktınız tekrar açılıyor 1-2 kez bırakın açılsın sonunda Kaspersky sistem izleyici ile bulup silebilir. Ki sildiğini düşünüyorum zaten.

Hayır, kendi kendine açıyorsa eklenti ile alakasızdır.

Bazı başlangıç uygulamaları şüpheli duruyor, Kaspersky tam tarama sonunda bulup disinfection etmiştir zaten. Baktınız tekrar açılıyor 1-2 kez bırakın açılsın sonunda Kaspersky sistem izleyici ile bulup silebilir. Ki sildiğini düşünüyorum zaten.
Evet, yapabilir ve yapıyor bu yüzden dolayı sildim diyorum ya :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı