Arkadaşlar yeni tabletime Google hesabımda kurulum yaptım ama yaklaşık 3 saat sonra bu Linux bildirimi geldi. Samsun dediği için belki yanlışlık olmuştur dedim ama saat şüphelendirdi. Ne yapmalıyım? Şifremi değiştirmeye gerek var mı?
Android Linux tabanlı bir işletim sistemi, Google Android'in Linux Kernel'ini görmüş korkulacak birşey yok merak etmeyin. Google böyle saçmalıklar yapıyor bazen.Eki Görüntüle 2313248
Arkadaşlar yeni tabletime Google hesabımda kurulum yaptım ama yaklaşık 3 saat sonra bu Linux bildirimi geldi. Samsun dediği için belki yanlışlık olmuştur dedim ama saat şüphelendirdi. Ne yapmalıyım? Şifremi değiştirmeye gerek var mı?
Eki Görüntüle 2313248
Android Linux tabanlı bir işletim sistemi, Google Android'in Linux Kernel'ini görmüş korkulacak birşey yok merak etmeyin. Google böyle saçmalıklar yapıyor bazen.Eki Görüntüle 2313248
Hocam ne olur ne olmaz değiştirin.
Android Linux tabanlı bir işletim sistemi, Google Android'in Linux Kernel'ini görmüş korkulacak birşey yok merak etmeyin. Google böyle saçmalıklar yapıyor bazen.
Sağ olun hocam merak ettiğim buydu.Android Linux Kernel'ini kullanıyor, boşverin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.