Çözüldü Google Linux cihazında oturum açma bildirimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RazeSayqo

Hectopat
Daha fazla  
SmartSelect_20240918_194304_Brave.jpg

Arkadaşlar yeni tabletime Google hesabımda kurulum yaptım ama yaklaşık 3 saat sonra bu Linux bildirimi geldi. Samsun dediği için belki yanlışlık olmuştur dedim ama saat şüphelendirdi. Ne yapmalıyım? Şifremi değiştirmeye gerek var mı?

Çözüm
Eki Görüntüle 2313248

Arkadaşlar yeni tabletime Google hesabımda kurulum yaptım ama yaklaşık 3 saat sonra bu Linux bildirimi geldi. Samsun dediği için belki yanlışlık olmuştur dedim ama saat şüphelendirdi. Ne yapmalıyım? Şifremi değiştirmeye gerek var mı?
Android Linux tabanlı bir işletim sistemi, Google Android'in Linux Kernel'ini görmüş korkulacak birşey yok merak etmeyin. Google böyle saçmalıklar yapıyor bazen.
Eki Görüntüle 2313248

Hocam ne olur ne olmaz değiştirin.

Eki Görüntüle 2313248

Android Linux tabanlı bir işletim sistemi, Google Android'in Linux Kernel'ini görmüş korkulacak birşey yok merak etmeyin. Google böyle saçmalıklar yapıyor bazen.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı