Başka sitede olduğu için Technopat'a yüklendi.Arkadaşın konudaki linkleri ne oldu? İlk mesaja baktım göremedim.
Bu sansür değil, o bölge işlenmemiş olabilir. Sansür olsa sokak görünümü kapalı olurdu. Prim kasmaya çalışmayın her konudan
Başka bölgeler o şekilde çıkmıyor. Düzelmesi için Google'a talep açarsınız, olur biter.
Ayrıca o bölgenin sokak görünümü;
Eki Görüntüle 839948
Konu Eylül ayında açılmış. Ben Opera'dan ve Türkiye lokasyonundan giriyorum. Böyle bir sorun yok.Google Maps'in Türkiye'den Kalitesiz Gözükmesi
Kısa bir süre önce birisi deyince ayıldım ben de. Google Maps'e Türkiye lokasyonlu bağlanırsanız düşük kalite bir görüntü çıkıyor karşınıza. Öte yandan konumunuzu ABD seçerseniz görüntü cam gibi oluyor. Buyurun birebir karşılaştırma: Türkiye: ABD: Lokasyon değiştirmek için: Soldan Menü...www.technopat.net
Paylaştığım linklere bakar mısınız?Böyle bir sorun yok.
Sonunda mantıklı düşünen biri. Sırf internete daha erken erişiyorum diye (bu artistlik yapmak için değil) p*rnocu ve cahil (moderasyon tarafından kaldırıldı) ilan edildim;Bir sürü farklı ülkede benzer şey var, her şeyi rezalete bağlamanın gazdan nem kapmaktan farkı kalmadı artık... O görüntü VPN ile sorunsuz görünüp Türkiye DNS'leri ile sorunluysa (ki İSS bile fark eder) sorun kendi ülkenizdeki servis sağlayıcılardadır.
Hocam fazla yetişkin içerikli siteye girmekten VPN açık unutmuşsun sanırım, kapatıp bir giriver sana zahmet. Google Haritalar bölgesini Türkiye yaparsan sansür tüm ülke için geliyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.