Google Maps Türkiye Bulanık Gözüküyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sansür falan yok Türkiye'yi dört döndüm. Eskiden varsa bilemem ama şu an böyle bir durum yok.
 
Hâlâ sansür yok diyenler var, bu durum ilginç. Şimdiye kadar yüzlerce insanın yorumunu gördüm %5 falan bizde sorun yok dedi, mobilde denediler mi acaba?
 
Sansür var. Yok diyenler otur, sıfır. Dil ya da bölgeden birini değiştirince düzeliyor. Terör bahanesi olamaz. Başka bir sebebi var bunun ama nedir, bilmiyorum.

Burada da göstermiştim:

 
Hocam fazla yetişkin içerikli siteye girmekten VPN açık unutmuşsun sanırım
Dostum gerçekten yazık kafana. Burası öyle kafana göre konuşabileceğin bir yer değil. Bu birincisi. İkincisi de bende de sansürlü falan değil. Hayatımda 1 kere bile VPN indirmedim, kullanmadım. Kendi ekşici kankalarınızla kafanızda kurduğunuz komplo teorisini yaşatmak için başkalarına çamur atıyorsunuz.
 
Sansür var. Yok diyenler otur, sıfır.
Peki, neden bende böyle bir durum yok, bunu sansür olarak adlandırmak ne kadar doğru? Siz sansür diyorsunuz diye insanlar örgütleniyor burada :D

Sansür olsa neden sokak görünümü açık olsun, ayrıca ABD'den girince sorunsuz oluyorsa bu nasıl bir sansür olabilir? Sorunun Türkiye'den bağlanınca olduğunu iddia ediyorsunuz.

Mesajlarıma bakarsanız bende bir problem olmadığını görebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Telefonumdan evin internetine bağlanınca gayet net ama telefonumun kendi interneti yavaş olduğu için sizdeki gibi bulanık gözüküyor. İnternetinden kaynaklı olabilir.
 
Bir takım şer odaklarına karşı alınmış bir önlem olabilir. CIA, FBI gibi.
 
Sansür var. Başka bir ülkenin şehrine bakınca çok net görürken, Türkiye'nin bir şehrine bakınca bulanık gözüküyor.
Almanya;
eath-min.PNG


Türkiye;
eath2-min.PNG


Sayfayı yenileme gibi bir durum yok. Nedense sadece Türkiye'yi bulanık gösteriyor. 🙂
 
Ayrıca bomba atmasınlar diye de olabilir şimdi aklıma geldi. Dünyanın geliştiğini ve bazı ''bombelerin'' artık akıllı oldugunu bılıyoruz. Bu bombalar ''Google Maps'' kullanıyorsa artık etkısız olabilir.
 
Sansür var. Yok diyenler otur, sıfır. Dil ya da bölgeden birini değiştirince düzeliyor. Terör bahanesi olamaz. Başka bir sebebi var bunun ama nedir, bilmiyorum.

Burada da göstermiştim:


Google Earth'ın mobil uygulamasıda Türkiye'de uzun bir süredir kullanılamıyor belki o da bununla alakalıdır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı