Google Maps yorumlarına dava açılabilir mi?

pelinlia09

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sorunun tam cevabı lazım bana bilginiz var ise yardım edin. Google Haritalar'da herhangi bir işletmeye yorum yazmak suç sebebi mi? Hiçbir şekilde küfür, hakaret, aşağılama olmadan sadece fikirleri beyan etmek suç sebebi oluyor mu? Çünkü biraz araştırdım birkaç kişi de bu durumdan muzdarip hiçbir şekilde hakaret olmamasına rağmen, yanıltıcı yorum yazmak suçmuş. Ama kime göre yanıltıcı ayrıca öznel yargıları nasıl suça taşıyacaklar ama her şekilde dava açabiliyorlarmış. Ben hiçbir şekilde küfür yazmadan yorum yapacağım, örneğin yöneticiler çok kötü ve nedenlerini yazsam bile dava açabiliyorlar mı? Sonuçta onlara göre bu durum gerçek değil ama bana göre gerçek. Nasıl olacak bu iş? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Benim 6 bin adet Twitch, Twitter Facebook & YouTube hesabım var YouTube Facebook ve Twitch hesapların hepsi Gmail ile ilişkili çoğu firmalar bana yorum attırıyorlar :) iyi veya kötü olarak ancak bugüne kadar ücretli bir şekilde yaptığım yorumlar da hiçbir şekilde suçlamaa veya dava olmadı ki olmayacaktır da rahat ol.

Dava açsalar bile çok fazla kale alınmayacak bir durumdur. İçerikte hakaret veya şahsiyete yönelik bir ifade bulunmuyorsa gayet rahat olunabilir.

Benim 6 bin adet Twitch, Facebook & YouTube hesabım var YouTube Facebook ve Twitch hesapların hepsi Gmail ile ilişkili çoğu firmalar bana yorum attırıyorlar :) iyi veya kötü olarak ancak bugüne kadar ücretli bir şekilde yaptığım yorumlar da hiçbir şekilde suçlamaa veya dava olmadı ki olmayacaktır da rahat ol.

Hocam Google maps hesaplarındaki yorumlarda gerçek kullanıcı olmayanlar direk siliniyor diye duymuştum, bu sorunu nasıl aşabildiniz ki?

Hocam Google maps hesaplarındaki yorumlarda gerçek kullanıcı olmayanlar direk siliniyor diye duymuştum, bu sorunu nasıl aşabildiniz ki?

Gerçek olmadığımı nasıl anlıyor Google? Farkındaysan YouTube Facebook Twitch, Twitter hesabların hepsiyle ilişkili hepsine Türk telefon numarası ekli. O yüzden sorun yok çoğu ünlüler ünlü restrontlar veya iş yerleri ücretli yorum attırıyorlar :)

Gerçek olmadığımı nasıl anlıyor Google? Farkındaysan YouTube Facebook Twitch, Twitter hesabların hepsiyle ilişkili hepsine Türk telefon numarası ekli. O yüzden sorun yok çoğu ünlüler ünlü restrontlar veya iş yerleri ücretli yorum attırıyorlar :)
Tek telefon numarası ile kaç hesap sınırı var hocam? Tek numara ile yapılıyorsa helal olsun valla :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı