Rehber Google nedir, nasıl kullanılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci
Bu forumun buna ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için rehber hazırlama ihtiyacında olduğumu hissettim. Umarım beğenirsiniz.

Google nedir, ne işe yarar?

Google, internet üzerinden bilgi aramalarının yapıldığı, çevrimiçi bilgi paylaşımı, reklam teknolojileri ile donatılmış olan ve arama motorlarına yatırım yapan güçlü bir ABD anonim şirketidir.

Nasıl kullanılır?

Öncelikle masaüstünüzden google chrome, internet explorer gibi tarayıcıların kısayoluna veya görev çubuğundaki kısayoluna tıklayınız.

Daha sonra açılan sekmede bir adet sihirli arama çubuğu göreceksiniz. Buraya neyi merak ediyorsanız yazarak cevabına saniyeler içerisinde herhangi bir foruma sorarak 10 dakikalarca beklemeyip (!) ulaşabilirsiniz. (Tabiiki eğer zamanınıza değer veriyorsanız geçerli bu)

Sihirli arama çubuğuna ben örnek olması açısından YouTube yazdım ve gördüğünüz gibi bana o siteyi getirdi.

Eğer ben yazıdan anlamiyorum bana ses lazım video lazım derseniz ise yapmanız gereken tek şey, arama yapınca çıkan sekmeden *video* seçeneğini seçmeniz olacaktır. Bu sayede arama yaptığınız her şeyin videolu anlatım haline rastlamanız mümkündür.

Teşekkürler.

(Yorumumu okumadığınız için buraya da not düşeyim.
Forumda bu konuya laik insanlar olduğunu gördüğüm için konu, eleştirel olarak ele alınmıştır.)

Dosya Ekleri

• IMG-20220829-WA0000.jpg
    IMG-20220829-WA0000.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20220829-WA0001.jpg
    IMG-20220829-WA0001.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20220829-WA0002.jpg
    IMG-20220829-WA0002.jpg
    215,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20220829-WA0002(1).jpg
    IMG-20220829-WA0002(1).jpg
    213,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu forumun buna ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için rehber hazırlama ihtiyacında olduğumu hissettim. Umarım beğenirsiniz.

Google, internet üzerinden bilgi aramalarının yapıldığı, çevrimiçi bilgi paylaşımı, reklam teknolojileri ile donatılmış olan ve arama motorlarına yatırım yapan güçlü bir ABD anonim şirketidir.

Nasıl kullanılır?

Öncelikle masaüstünüzden Google Chrome, Internet Explorer gibi tarayıcıların kısayoluna veya görev çubuğundaki kısayoluna tıklayınız.

Daha sonra açılan sekmede bir adet sihirli arama çubuğu göreceksiniz. Buraya neyi merak ediyorsanız yazarak cevabına saniyeler içerisinde herhangi bir foruma sorarak 10 dakikalarca beklemeyip (!) ulaşabilirsiniz. (tabii ki eğer zamanınıza değer veriyorsanız geçerli bu)

Sihirli arama çubuğuna ben örnek olması açısından YouTube yazdım ve gördüğünüz gibi bana o siteyi getirdi.

Eğer ben yazıdan anlamıyorum bana ses lazım video lazım derseniz ise yapmanız gereken tek şey, arama yapınca çıkan sekmeden *video* seçeneğini seçmeniz olacaktır. Bu sayede arama yaptığınız her şeyin videolu anlatım haline rastlamanız mümkündür.

Teşekkürler.

Hocam elinize sağlık ama Google'u bilmeyen mi kaldı?

Hocam teşekkürler Google'ı kullanamadığımı fark ettim bu rehber bayağı yardımcı oldu elinize sağlık.

Nasıl kullanılır?

Öncelikle masaüstünüzden Google Chrome, Internet Explorer gibi tarayıcıların kısayoluna veya görev çubuğundaki kısayoluna tıklayınız.

Daha sonra açılan sekmede bir adet sihirli arama çubuğu göreceksiniz. Buraya neyi merak ediyorsanız yazarak cevabına saniyeler içerisinde herhangi bir foruma sorarak 10 dakikalarca beklemeyip (!) ulaşabilirsiniz. (tabii ki eğer zamanınıza değer veriyorsanız geçerli bu)

Eğer ben yazıdan anlamıyorum bana ses lazım video lazım derseniz ise yapmanız gereken tek şey, arama yapınca çıkan sekmeden *video* seçeneğini seçmeniz olacaktır. Bu sayede arama yaptığınız her şeyin videolu anlatım haline rastlamanız mümkündür.

Teşekkürler.

Çok gereksiz konu olmuş. Bu sıralar gereksiz konular acayip artmış durumda. Google'yi bilmeyen yoktur, varsa da araştırarak bulabilir. Buna forumun ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Forumda bu konuya laik insanlar olduğunu gördüğüm için eleştirel olarak ele alınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı