Google ödeme hesabı oluşturulmuyor

PrOoFfStRiKeR

Megapat
Herkese iyi sosyaller. Google Console üzerinden maps özelliği veya firebase blaze plan için free sürümü kullanmak istiyorum ancak ödeme planı oluşturmamı istiyor sistem. Ödeme planı oluşturmaya çalıştığımda ise her zaman bu hatayı veriyor. Araştırdım Google forumunda Google yetkilisinin bile aylardır araştırıyoruz deyip çözüm sunmadığını gördüm. Farklı Gmail, farklı banka hesabı, farklı kartlar, sanal kartlar, gizli sekme, 2 faktörlü doğrulama vs. akla gelebilecek çoğu şeyi yaptım ancak her hesapta her zaman bu hatayı veriyor nedense. Daha önce başına gelip çözen birileri var mı acaba aramızda varsa çözümünü iletirse çok sevinirim.

1735331102250.png

O sorunu 2 yıldır çözemedim. Google ile iletişime geçtim, 100 farklı çözüm yolu sundular ama tabii ki hiçbiri işe yaramadı. Sonunda pes ettim. Eğer bunun bir çözümü varsa gerçekten büyük bir hayra vesile olur.

O sorunu 2 yıldır çözemedim. Google ile iletişime geçtim, 100 farklı çözüm yolu sundular ama tabii ki hiçbiri işe yaramadı. Sonunda pes ettim. Eğer bunun bir çözümü varsa gerçekten büyük bir hayra vesile olur.

Vallahi aynı durumdayım 1 aydır uğraşıyorum sınavım için firebase ve maps zorunlu ancak ben kullanamıyorum. Ne yaptıysam olmadı Google banladımı ne yaptı artık kesin cevap bulunması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı