Makul fiyatlarda çıkarsa 7'den 10'a yükseltme yapabilirim.Yonga tarafında bu defa TSMC üretimi olacağı için kaç nesildir kullandıkları Samsung üretim kalitesizliğinden de kurtulmuş olacak. Güç tüketimi ve ısınma konusunda önceki Tensor modellerine göre fark yaratacağı kesin.
Yurtdışına bizzat gidip garantili bir şekilde satın alma şansım var. Sarı sitede satılan üzerinde oynanmış telefonlara para vermem.@LazJedi Yurt dışı modellerini de bekleyebilirsin, fiyat olarak daha uygunlar.
Google'ın kamera uygulaması ve fotoğraf işleme birimi çok gelişmiş. Eski sensörlerle bile harikalar yaratıyor. Tabii yeni sensör her zaman en iyisidir.@LazJedi Anladım, hayırlı olsun şimdiden. Ana kamera sensörünü 2 yıldır değiştirmiyorlar. Umarım onda da güncelleme yaparlar. Samsung, iPhone gibi sensör cimrisi olmanın mantığı yok.
Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Belki maliyetleri düşürmek içindir.@LazJedi Biliyorum ama sensörün aynı kalmasının benim için mantıklı yanı yok. Cimrilikten başka bir şey değil.
Bu nasıl bir tasarım ya? Xiaomi'yi kötülerdik, daha kötüsü de gelmiş. VR gözlük gibi yapmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.