Daha fazla
Begenmedim degissin.
Bu bir bahane olamaz.Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Belki maliyetleri düşürmek içindir.
Performansı nasıl olur acaba? Tensor G4 şu anda S8E'ye göre deli güçsüz kalıyor, S23 seviyesinde bile değil.Yonga tarafında bu defa TSMC üretimi olacağı için kaç nesildir kullandıkları Samsung üretim kalitesizliğinden de kurtulmuş olacak. Güç tüketimi ve ısınma konusunda önceki Tensor modellerine göre fark yaratacağı kesin.
Geleceğinin garantisi yok ki. Fiyatı 1200 dolar olabilir tahmini.Bence güzel olmuş ama önemli olan fiyatı. Bize gelen telefonlarda kampanya var.(kimsede yok herkes kıskanıyor) 1 al 3 öde.
Evet hocam. Gelmeme gibi bir sıkıntısı var maalesef.Geleceğinin garantisi yok ki. Fiyatı 1200 dolar olabilir tahmini.
Kamera harici genel olarak iPhone havası var gibi bence. "Eğer iPhone Android olsaydı." gibi bir izlenim veriyor. Hem iPhone'a benziyor, hem de Pixel olmasından ötürü bir özgünlüğü var. Tam da iPhone değil yani. Büyük olması da ferah gösteriyor.Xiaomi cihazların tasarımını andırdı nedense.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.