Google Pixel 9 vs iPhone 16

Sametskrc

Kilopat
Son günlerde ikisi arasında çok fazla kalıyorum. Server kayıtlı Google Pixel 9 veya yurt dışı iPhone 16 almayı düşünüyorum. Şu an cihazım son zamanlarını yaşadığı ve iPhone kullandığım için iPhone daha cazip geliyor. Eğer iPhone 16 alırsam yazın yurt dışı cihazını satıp yurtiçinden alma gibi bir planım var. Google Pixel 9 ise server kayıtlı olduğu için daha çok rahat edebilirim düşüncesi var. Google telefonları ne kadar iyi bilmiyorum ama yapay zekası olsun kamera performansı olsun yorumları çok iyi. Sizce server kayıtlı Google Pixel 9 alıp uzun süre kullanmak mı yoksa yurt dışı iPhone 16 alıp durumum düzeldiğinde yurt içi ile değiştirmek mi?

16 yurt dışı sıkıntı cıkartır hocam. İkisi de yurt içi veya dısı olsa 16 tercih olurduda sv kayıtlı olduğu için pixeli tercih etmenizi öneririm.

iPhone her zaman bir şekilde seviyeyi ve tatmin düzeyini size uygun bir seviyede tutacaktır. Bu deneyimin daha üstü belki başka ülkelerde oluyordur ama burada olmayacağı kesin. Ben Android'in çıkışını da hatırlarım hala da Google tarafından ithalatı resmi ve düzenli olmadı. Bu yüzden en rezil iPhone modelini de alsanız bir desteği var. Aynı zamanda zaten tepe model bir üretici. Sırtını sağlama almanın kimseye bir zararı olmaz, faydası olur.

16 yurt dışı sıkıntı cıkartır hocam. İkisi de yurt içi veya dısı olsa 16 tercih olurduda sv kayıtlı olduğu için pixeli tercih etmenizi öneririm.

Ben de o şekilde düşünüyorum hocam ancak pixel serisi cihazlarda ısınma problemleri oluyor diyorlar. Sonuçta garantisi olmayan bir cihaz ve bu ısınma bir problem doğurur mu diye düşünmüyor değilim.

iPhone her zaman bir şekilde seviyeyi ve tatmin düzeyini size uygun bir seviyede tutacaktır. Bu deneyimin daha üstü belki başka ülkelerde oluyordur ama burada olmayacağı kesin. Ben Android'in çıkışını da hatırlarım hala da Google tarafından ithalatı resmi ve düzenli olmadı. Bu yüzden en rezil iPhone modelini de alsanız bir desteği var. Aynı zamanda zaten tepe model bir üretici. Sırtını sağlama almanın kimseye bir zararı olmaz, faydası olur.

Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı