Google Play Store Rusya’da Kısıtlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Google Play Store abonelik Rusya

Google, duyurduğu Rusya kısıtlamasıyla uygulama/oyun satın alımları ve düzenli abonelik işlemlerinin askıya alındığını ilan etti. Bundan önce Avrupa Birliği ülkelerinin yanı sıra ABD yaptırım uyguladıklarını ilan etmişti. Ülkeler haricinde firmalar da yaptırım konusunda peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yaptırım uygulayanlar arasında UEFA, Electroinc Arts, Nintendo, PlayStation, GSMA gibi teknoloji, oyun ve spor alanında faaliyet gösteren […]

Devamı: Google Play Store Rusya’da Kısıtlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Rusya halkının ne suçu var? Putin saldırırken onlara mı sordu?
Anlamiyorsun. Putin'i durmasi icin halkinin kizmasi lazim, Rus halki Putin'e kinlendiginde de Putin oyle ya da boyle mecburen pes etmek zorunda kalacaktir. Pek iyi anlatamadim sanirim ama yine de yeterince aciklayici.
Olan yine bize oldu.
Rusya'da mi yasiyorsunuz?

Anlamiyorsun. Putin'i durmasi icin halkinin kizmasi lazim, Rus halki Putin'e kinlendiginde de putin oyle ya da boyle mecburen pes etmek zorunda kalacaktir. Pek iyi anlatamadim sanirim ama yine de yeterince aciklayici.

Hayır geliştiriciyim reklam gelirleri 0 oldu olacak kullanıcılarımın çoğu Rus.

Anlamiyorsun. Putin'i durmasi icin halkinin kizmasi lazim, Rus halki Putin'e kinlendiginde de Putin oyle ya da boyle mecburen pes etmek zorunda kalacaktir. Pek iyi anlatamadim sanirim ama yine de yeterince aciklayici.

Tabii millet birbirini öldürsün, sen Rusya için çok kafanı yorma yakında Türkiye birbirine girince yaşarsak bir daha düşünürüz.

İlerleyen zamanlarda Rusya ekonomisine ciddi sorun olacak bu yaptırımlar.

Tabii millet birbirini öldürsün, sen Rusya için çok kafanı yorma yakında Türkiye birbirine girince yaşarsak bir daha düşünürüz.
Ne demek istedigini anlamadim, zaten Putin denen herif savasta sivilleri oldurmuyor mu? Ee, birisi Putin'e karsi ciktigi icin zarar gormesin diye oturup izleyelim mi? Turkiye ne alaka onu da anlamadim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı