Google Play Store'da oyun engellenebilir mi?

HaWlI KuLlANIcI

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
5.021
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kardeşim sağ olsun artık onun yüzünden böyle konular açıyorum. Telefonuma sürekli bir "Roblox" adındaki oyunu indiriyor. Ben siliyorum, o indiriyor, ben siliyorum, o indiriyor ve indirip 3-4 saat rahat oynuyor. Telefonu elime aldığımda yapış yapış olduğunu görüyorum. Fazla ısınmış oluyor, resmen telefona işkence ediyor. Telefonu daha yeni aldık. Yatmadan önce etrafına bezler seriyorum, o derece bakmam lazım benim bu telefona çünkü 2 sene sonra PC'yi yenilemek istediğimden benim bu telefonla 4 yıl geçinmem lazım ve şimdiki telefonlar eski telefonlar gibi sağlam olmadığından benim bu telefona çok bakmam lazım.
Belki bir şans o oyunu engelleyebilirsem kardeşim oynamayı pek istemez.
Ha, bu arada şifre koyuyorum ama annem bazen telefonumdan müzik dinlediği için şifreyi kapatmam gerekiyor.
Büyük ihtimal çok saçma ve komik bir şey söyledim ama Google Play'de küçüklüğümden beri pek girmediğimden pek bilmiyorum oraları :( .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, modem arayüzünden Roblox bu linki filtreleyerek oyunu yasaklayabilirsiniz Google Play üzerinden indirebilirler fakat oyuna giremezler, iyi forumlar.

Sağ olun hocam oyunu önce kendi ellerim ile indirdim sonra şifre koydum sonra gizledim artık Google Play'den de silinmiyor kendim bile nasıl açacağımı bilmiyorum :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı