Google Sitemi Güvensiz İşaretleme Sorunu

Makaleler
12
Uzun süredir bir sorun yoktu ama şu son günlerde güvensiz işaretini aldım sitede. Kayıt sistemi ile ilgili olabilir dedim şifreler text tabanlı idi veritabanı ile uğraşmadım. Şifreler gözüküyordu yani. Bu günde md5 şifrelemesi ekleyip tekrar incelemeye gönderdim. Başarısız oldu. Sorunu çözemedim henüz.

Hata Ayrıntıları:
Kod:
Kötü amaçlı içerik
Bu sayfalarda zararlı içerik bulunmaktadır. Maalesef sayfadaki kötü amaçlı kod soyutlanamadı.

http://***[.]com web sitesinde sosyal mühendislik içeriği tespit edildi! //Araştırdım kötü amaçlı, kimlik bilgileri vs. çalma ile ilgili bir şey.

Ayrıntılarda ne olduğu yazmıyor hangi sayfada sorun bilmiyorum çözemedi heralde nerde olduğunu ama böyle bir hata var diyor.

MD5 şifrelemesi ekleyip tekrardan incelemeye göndermeniz, size söylenen sorunun çözümü ile alakasız bir olay. Lastiği patlayan arabanın aküsünü değiştirmeye çalışmışsınız.

15sn süren bir Google araması ile Google'ın bu sayfasına ulaştım:
Sosyal Mühendislik (Kimlik Avı ve Aldatıcı Siteler) - Search Console Yardım

İtirazlar için de bilgi verilmiş. Nasıl yapılacağı vb.

MD5 şifrelemesi ekleyip tekrardan incelemeye göndermeniz, size söylenen sorunun çözümü ile alakasız bir olay. Lastiği patlayan arabanın aküsünü değiştirmeye çalışmışsınız.

15sn süren bir Google araması ile Google'ın bu sayfasına ulaştım:
Sosyal Mühendislik (Kimlik Avı ve Aldatıcı Siteler) - Search Console Yardım

İtirazlar için de bilgi verilmiş. Nasıl yapılacağı vb.
Zaten bu yardım sayfası Search Console'da vardı yani anında önümde bende de.

Forumda bununla alakalı bilgi yok. Hem yarı İngilizce yarı Türkçe bir yardım yapılmış. Ve forumda olmayan bir şeyi ekledim.

Selamlar,
Eklediğiniz bilgi bir anlatım veya sorun çözümü içermiyor. Bundan ötürü bu bilgiyi eklemiş olmanızın foruma bir şey kattığını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı